OGLAS

Gejzir d.o.o.

Vojvode Stepe 212

Gejzir d.o.o.

Gejzir d.o.o. je preduzeće koje se bavi trgovinom, osnovano 2001. godine.  Specijalizovana delatnost firme je trgovina alata, opreme za kupatilo i elektroopreme. U našem prodajnom asortimanu možete naći i sanitarije, opremu za vodovod i kanalizaciju, okove, šrafovsku robu,  bravariju, grejače i grejna tela…  Cilj nam je da količinom i kvalitetom naše robe, korisnim uslugama, kao i pristupačnim cenama, zadovoljimo vaše potrebe. Trudimo se da naše znanje prenesemo na vas kroz korisne savete o pravilnom korišćenju i održavanju, ugradnji ili servisu, kao i druge informativno-savetodavne usluge.  


Gejzir d.o.o. se nalazi u ulici Vojvode Stepe 212 u Beogradu.  Radimo svakog dana:  pon-pet: 08h-20h sub: 08h-16h ned: 08h-14h

Gejzir d.o.o. posao

Gejzir d.o.o. zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima