OGLAS

Godzilla doo Beograd

Kajmakcalanska 3

Godzilla doo

Dobrodošli na naš profil na sajtu klikdoposla

Mi smo "Godzila doo , kompanija koja se ističe u trgovini robom široke potrošnje i repromaterijalom za proizvodnju vode, pića i ostalih tečnosti. Naša misija je da kvalitetnim proizvodima i uslugama doprinesemo uspehu kako proizvođača tako i krajnjih potrošača.

Naša poslovna filozofija se temelji na pružanju vrhunskog kvaliteta i izvanredne usluge, uz neprekidno unapređenje naših procesa i asortimana. U srcu našeg poslovanja su dva maloprodajna objekta u Beogradu, gde se svakodnevno susrećemo sa našim cenjenim klijentima i potrošačima.

Ponosimo se našim timom stručnjaka koji se trude da svaki naš proizvod i usluga budu ne samo efikasni, već i pristupačni. Ulaganjem u obuku i razvoj naših zaposlenih, nastojimo da konstantno unapređujemo kvalitet usluge koju pružamo.

Kao lideri u našoj oblasti, posvećeni smo održavanju visokih standarda i inovacijama koje doprinose boljem životnom standardu naše zajednice. Naša vizija je da budemo sinonim za pouzdanost i kvalitet u svetu trgovine.

Za više informacija o našim proizvodima, uslugama i aktuelnim radnim mestima, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se budućoj saradnji!

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima