Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Hotel Putnik Beograd doo

Hotel Putnik Beograd doo • Nakon dvogodišnje rekonstrukcije hotela Tulip Inn Putnik Belgrad je otvoren 30. novembra 2010 godine.

  Hotel je pridružen internacionalnom lancu hotela Golden Tulip Hospitality Group, koji pod svojim okriljem, širom sveta ima 1072 hotela.

  Ovaj, osmi po veličini lanac u svetu, ima 83.000 soba svih kategorija koje poslovnim ljudima i turistima nude udoban, funkcionalan smeštaj.

  Svi hoteli iz lanca se odlikuju jedinstvnim inovativnim konceptom bara i restorana.
  Beogradski hotel Tulip Inn Putnik Belgrade je modernog dizajna, uređen po svetskim standardima.

  Nalazi se u stecištu poslovnih centara, na svega 15 kilometara od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, 6 kilometara od centra grada, 5 kilometara od autobuske i železničke stanice i oko 7 kilometara od Beogradskog sajma.

  U neposrednoj blizini hotela se nalazi zemunsko milenijumsko zdanje, tvrđava Gardoš, opera-teatar Madlenianum i Dunavski kej. Beogradska tvrđava, Kalemegdanski park, Narodni muzej i pozorište i pešačka zona Knez Mihajlova ulica su samo neke od znamenitosti Beograda u okolini hotela koje treba videti.

  Hotel je idealno mesto za prenoćište za sve one koji bi da osete čari noćnog života na beogradskim splavovima, jer udaljen samo nekoliko minuta od njih.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Hotel Putnik Beograd doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Hotel Putnik Beograd doo