OGLAS

Infrastruktura VIS

Debarska br. 31

Infrastruktura VIS

Građevinsko preduzeće ’’INFRASTRUKTURA VIS’’ osnovano je 2004. godine sa sedistem u Beogradu, kao preduzeće za INŽENJERING, KONSALTING, KOOPERACIJU I PROIZVODNJU.  

Nakon više od decenije predanog  rada, mi  u ’’Infrastruktura VIS’’ ponosni smo na uspeh koji smo postigli.  

Prateći trendove razvoja iz oblasti građevinarstva, trudimo se da odrzimo postojeće kvalitete i osvojimo  nove radne oblasti kojima bi upotpunili celokupni opus delovanja našeg preduzeća.

Preduzeće se od svog osnivanja  bavi izvođenjem građevinskih  radova u oblasti energetike, hidrotehničkih instalacija,  niskogradnje . 

Od osnivanja 2004.  godine, zahvaljući predanom radu  iskustvo smo stekli na izvođenju : 

01.-  Iz oblasti energetike: instalacije toplovoda raznih prečnika objekti prepumpnih stanica za grajne instalacije 

02. - Iz oblasti hidrotehnike: Spoljne instalacije vodovoda raznih prečnika Spoljne instalacije kanalizacije raznih prečnika Spoljne instalacije drenaže raznih prečnika 

03. - Iz oblasti niskogradnje: pripremni radovi na gradilištu (, rušenje objekata, raščišćavanje terena i sl.) iskopi za temeljnih jama dubina velikih dubina rekonstrukcije trotoarskih površina rekonstrukcije betonskih površina raznih namena ( pešačke staze, saobraćajnice, avio platforme i sl.)

Infrastruktura VIS posao

Infrastruktura VIS zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima