OGLAS

JEL INTEGRATIONS DOO

Petra Lubarde 1

JEL INTEGRATIONS DOO

Firma JEL postoji od 2001 godine i radi bez prekida do danas. Bavimo se širokim obimom poslovanja u elektronici i energetici. Projektujemo instalacije slabe i jake struje, imamo razvoj i proizvodnju široke lepeze svojih sistema i uređaja. 

1996 osnovana je firma pod nazivom "Libra", dve godine kasnije promenili smo ime u "PC Board".   Od 2001 god. naša firma nastupa pod imenom "JEL SZTR" (JankovićELectronic).    Od kraja 2016 zbog obima posla firma menja status iz SZTR u DOO.     Prvenstveni cilj od početka je bio dizajn uređaja po željama naručioca.     U početku su to bile male serije - na komad, dok je vremenom proizvodnja prerasla u serijsku.     Projektovanje uređaja je praćeno dizajnom štampanih pločica, tako da vršimo i uslužno projektovanje štampanih PCB pločica, kao i izradu istih foto postupkom za prototipove i male serije.      Paralelno sa dizajnom novih i specifičnih  uređaja razvijamo i jak servis.  U okviru servisa izvodimo rekonstrukciju  postojećih sistema, nadogradnju  komponenti našim rešenjima i sl.     Obzirom na visokostručan kadar sa svim  potrebnim licencama, firma ubrzo počinje da se bavi projektovanjem, stručnim  nadzorom i izvođenjem instalacija  slabe i jake struje u investicionoj gradnji.     Oblast delovanja se kroz saradnju sa klijentima, pored projektovanja, proširila na izvođenje instalacija za CCTV, CATV, SECURITY instalacije, sisteme ozvučenja, konferencijske i prezentacione sale i sl.    Od 2011 postajemo distributeri poslovnog programa Bazis za Srbiju.    Pored naših rešenja koja su praktična i ekonomična, investitorima smo u mogućnosti pružiti kompletnu uslugu: savetodavne (konsalting) usluge, projektovanje, stručni nadzor, isporuku specifične opreme, proizvodnju elektronske opreme, uvoz opreme, montaže i puštanja sistema u rad. 

JEL INTEGRATIONS DOO posao

JEL INTEGRATIONS DOO zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima