OGLAS

JUDO TRANS DOO ČAČAK

Bulevar Oslobodjenja 17

JUDO TRANS

Judo Trans je međunarodna transportna kompanija koja posluje u celoj Evropi. Pružamo odličnu uslugu selidbe širom Evrope.

Mi smo pružaoci svih vrsta međunarodnih selidbi i transporta komercijalne robe kroz celu Evropu. 

Prevozimo ljude i njihov nameštaj između Velike Britanije, Francuske, Nemačke, Belgije, Holandije, Švajcarske, Austrije, Srbije, Hrvatske, Bosne, Crne Gore, Albanije, Poljske , Švedska, Danska i Norveška.

Jedna od najbitnijih stvari koje su presudne za uspešnost jedne tranportne kompanije je kvalitetan i moderani vozni park. Svaka vožnja koja za koju je angažovana firma Judo Trans se obavlja u sigurnim i adekvatnim vozilima.  Vozni park kojim Judo Trans raspolaže su namenski opremljena vozila za pojedinačne vožnje. Načešće je to za transport nameštaja i ličnih stvari, antikviteta, skulptura, umetničkih slika i druge različite robe.  Judo Trans redovno ulaže u vozila koja su namenjena isključivo za potrebe transporta robe iz Srbije ka Evropi. Najčešće vozimo ka Nemačkoj, Francuskoj, Velikoj Britaniji, Švajcarskoj i ostalim državama Evrope.  Nakon desetogodišnjeg iskustva, firma Judo Trans garantuje da će vaše stvari bezbedno i sigurno stići na dogovorenu adresu. Sva vozila se redovno servisiraju i opremljena su za različit  transport nameštaja i komercijalne robe. Prevoz obavljaju stalno zaposleni i iskusni vozači na profesionalnom nivou. Naša najbolja refenca su dugogodišnji i zadovoljni klijenti.

JUDO TRANS POSAO

JUDO TRANS ZAPOSLENJE

JUDO TRANS TRANSPORT

PREVOZ ROBE

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima