Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Knauf Insulation doo

Knauf Insulation doo


 • Knauf Insulation doo predstavlja jedno od najcenjenijih imena u svetu izolacija, koje se i dalje razvija.
  Kompanija je proizvođač izolacionih materijala sa trenutno najbržim razvojem i najvećim ulaganjima u tom polju u svetu,

  sa širokim spektrom proizvoda koji izlaze u susret rastućoj potrebi za energetskom efikasnošću i zvučnom zaštitom u novim i postojećim stambenim objektima,poslovnim zgradama i industrijskim postrojenjima.

  Knauf Insulation, deo Knauf Grupe, je lider u proizvodnji izolacionih materijala: kamene vune, staklene vune, drvene vune, ekstrudiranog i ekspandiranog polistirena. Kompanija ubrzano širi svoje aktivnosti kroz kupovinu postojećih i izgradnju novih proizvodnih kapaciteta. Trenutno zapošljava 5200 radnika u više od 50 zemalja širom sveta.

  Knauf Insulation d.o.o je u Srbiji prisutan od 2005. godine nakon uspešno završene privatizacije kompanije Vunizol, Surdulica. U protekle tri godine fabrika u Surdulici je kompletno restrukturirana organizaciono, kadrovski i tehnološki.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Knauf Insulation doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Knauf Insulation doo