OGLAS

Maja Popović prevodilačka agencija

Hercegovačka 38a, Zemun

Maja Popović prevodilačka agencija

PREVODILAČKA AGENCIJA POPOVIĆ BEOGRAD 

Logo prevodilačke agencije popović Kao jedna od vodećih prevodilačkih agencija u zemlji uspostavili smo odličnu komunikaciju sa pojedincima, vodećim stranim i domaćim firmama. 

O nama najbolje govori dugogodišnja lista klijenata koja se sastoji od vodećih domaćih i inostranih korporacija, pravnih i finansijskih revizorskih kuća, marketinških agencija, naučnih i istraživačkih institucija kao i pojedinaca sa kojima smo izgradili poverenje i stalnu saradnju.  

Nudimo brzu uslugu, tačne prevode i jednostavan proces komunikacije za sve naše klijente. Sudski tumači i prevodioci u našoj agenciji su iskusni profesionalci. Oni promovišu društvene i komercijalne vrednosti olakšavajući komunikaciju među svojim klijentima i uspostavljajući standarde etičnosti i profesionalnosti. Naš sudski prevodilac dosledno garantuje odličan kvalitet usluge prevođenja i lektorisanja.  

Sudski tumači i prevodioci u našoj agenciji su iskusni profesionalci  

Stručni kadar Prevodilačke Agencije Popović čine stručni i kvalifikovani prevodioci i sudski tumači sa velikim internacionalnim iskustvom. Glavni cilj našeg tima je završiti posao efikasno, precizno i u tačno navedenom roku. Zahvaljujući izraženom timskom duhu, sposobni smo da odgovorimo na svaki izazov. Radimo usluge prevođenja po strogim smernicama poklanjanja pažnje sitnim detaljima. Svaki prevedeni dokument se analizira, proverava i formatira. Kvalitet, pristupačne cene, poštovanje rokova i zaštita privatnosti su naš prioritet. 

U sklopu pružanja vrhunskog kvaliteta usluge organizovali smo i kurirsku službu koja će po potrebi preuzeti, a potom i vratiti dokumenta na vašu adresu.  Pročitajte još o nama - Pozitivna radna atmosfera u našoj agenciji  Možemo se pohvaliti velikim brojem korisnika usluga - vernih klijenata, renomiranih firmi, preduzeća, organizacija kao i fizičkih lica. Slavimo skoro 20 godina uspešnog rada. Dugogodišnje iskustvo i vrhunske reference čine Prevodilačku Agenciju Popović jednom od najboljih agencija u Srbiji. Za uvek visoki kvalitet naših usluga zaduženi su visokoobrazovani prevodioci i sudski tumači koji imaju višegodišnje iskustvo u prevođenju stručnih tekstova iz svih oblasti. Svi naši prevodioci i sudski tumači su diplomorani lingvisti Univerziteta u Beogradu. Ponudićemo vam precizne i razumljive prevode, prilagođene sredinama kojima su namenjeni, odnosno izvršiti lokalizaciju kako bi prevodi bili razumljivi ljudima različitih kultura i govornih područja.  Vlasnik agencije, Maja Popović, diplomirala je engleski jezik i književnost na Filološkom fakultetu u Beogradu 1999. godine. 

Član je Udruženja naučnih i stručnih prevodilaca i ovlašćeni sudski tumač od 2000. godine.  Usluge naše agencije obuhvataju prevođenje stručnih i opštih tekstova iz različitih oblasti kao i prevode ličnih i poslovnih dokumenata za fizička i pravna lica. Svoju poslovnu filozofiju temeljimo na upravljanju stalnim promenama. 

Naš je osnovni zadatak omogućiti klijentima predanost koja promoviše dodatna i neprestana usavršavanja naših procesa i projekata. Temeljni cilj nam je da osiguramo predanost u sprovođenju izrvšenja svih dobijenih poslova. Svaki pojedinačni poslovni proces planiramo, neprestano ga analiziramo i procenjujemo i kada je to potrebno, dodatno usavršavamo. Hvala vam na interesovanju za naše usluge. 

Očekujemo vas uskoro. Vaš prevodilački tim!


Maja Popović prevodilačka agencija posao

PREVODILAČKA AGENCIJA POPOVIĆ BEOGRAD posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima