Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Nekretnine Obradović doo

Nekretnine Obradović doo


 •  
  Osnovna delatnost firme NEKRETNINE OBRADOVIC d.o.o je posredovanje u prometu nepokretnosti u Srbiji i inostranstvu ( kuce, vile, lokali, poslovne zgrade, placevi, industrijsko zemljiste).
  Za nsu firmu to redstavlja i podrazumeva skup savesnih i strucnih radnji u funkciji zastite interesa svih klijenata kao i pruzanje pravne sigurnosti i diskrecije nasim klijentima.
   
  Takodje smatramo, sto je i jedan od osnovnih preduslova za uspesan rad i razvoj nase firme, da zadovoljstvo nasih zaposlenih mora da bude i ostane nas prioritet.Ovo pokusavamo da ostavarimo tako sto nasim zaposlenima nudimo apsolutnu ligisticku podrsku i jedinstvene kompenzacione planove na nasem trzistu rada, kako bi oni, a i firma bili sto uspesniji i motivisaniji.
 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Nekretnine Obradović doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Nekretnine Obradović doo