Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Obuke i Kursevi

Obuke i Kursevi


 •  
  Kursevi i obuke ima za cilj promociju dodatnog obrazovanja u Srbiji. Ali ne bilo kakvog znanja, već samo onog praktičnog, upotrebljivog odmah.
   
  Tim iskusnih profesionalca i konsultanata osmislio je samo one kurseve i obuke koji su primenjivi u stvarnom životu i koji mogu pomoći firmama, preduzećima, organizacijama, pojedincima da postignu uspeh u realnom životu. Bilo da se radi o poslovnom, bilo o privatnom životu.
   
  Među našim kursevima i obukama su oni najsavremeniji i najaktuelniji u uspešnim, razvijenim zemljama kao što su: marketing na internetu, lični PR, internet reklamiranje, onlajn PR, banner marketing, grafički dizajn, Facebook promocija, pravljenje web sajta i bloga, administracija računara, programiranje, optimizacija sajta, marketing na Google, internet prodaja, marketing na društvenim mrežama itd.
   
  Kursevi i obuke se realizuju po principu “praksa i samo praksa”, bez trunke teorije. Cilj je da polaznik (pojedinac ili zaposleni u firmi), odmah po završetku kursa bude sposoban za samostalan rad.
   
  Nastavu izvode visokokvalifikovani i stručni ljudi, koji ceo svoj život predaju i rade u ovim oblastima. Tako jedan od predavača na kursu “Marketing na internetu” ima više od 5000 radnih sati predavanja na ovu temu. I više od 50 uspešno realizovanih marketing kampanja. Predavač iz IT kurseva ima iza sebe više od 30 kvaliteno urađenih IT projekata, itd. Osim stručnosti, karakteriše ih i predusretljivost i ljudski odnos prema polaznicima. Sve vreme kursa, a i posle njega oni su Vam na usluzi.
 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Obuke i Kursevi


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Obuke i Kursevi