Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Omladinska zadruga BULEVAR

Omladinska zadruga BULEVAR


 •  

  Omladinska i studentska zadruga Bulevar sarađuje sa preko 600 poslodavaca i dnevno raspoređuje poslove svojim zadrugarima. Omladinska i studentska zadruga Bulevar radi po principu hitnog servisa, na telefonski poziv, tačnije, možemo Vam obezbediti radnike na telefonski poziv ili putem email-a na bilo kojoj lokaciji u Srbiji, po najpovoljnijim uslovima.Takođe, koordiniramo studentsku mrežu po svim većim gradovima Srbije. Omladinska i studentska zadruga Bulevar nudi brz, pouzdan i kompletan servis poslodavcima za širok sprektar profila radnika na svim lokacija u Beogradu i Srbiji.

  Ponuda poslova se svakodnevno menja, imamo zahteve za različite profila radnika na teritoriji Srbije, za sezonske poslove u:

  Promocijama i prezentacijama
  Administraciji
  Ugostiteljstvu
  Trgovini i uslugama
  Marketingu i medijskoj produkciji, promo akcijama, sajmovi
  U turizmu
  Građevinarstvu
  Državnoj upravi
  Industriji
  Ostalo

  Angažovanje radnika preko Omladinske i studentske zadruge Bulevar je finansijski najpovoljniji za poslodavca, s obzirom da je procenat zakonskih obustava najniži u odnosu na druge legalne načine angažovanja radnika.

  U našoj bazi se godišnje nađe preko 9000 novih članova koji su aktivni na izvršavanju radnih zadataka. Njih čine studenti i nezaposleni do 30 godina starosti svih zanimanja i profila stručnosti. Od osnivanja Omladinske i studentske zadruge Bulevar do danas je prošlo preko 120.000 članova, koji su radili privremene i povremene poslove preko Omladinske i studentske zadruge Bulevar. Trenutno u našoj bazi se preko 10.000 CV biografije potencijalnih zadrugara i radnika svih zanimanja i stručnosti.

  U potrazi ste za poslom? Postanite naš član i počnite da radite! Dođite da se učlanite u Omladinsku i studentsku zadrugu Bulevar u našim poslovnicama u Knjeginje Zorke 5 ili Birčaninova 42.  Ponesite dokumenta na uvid, lična karta i overen indeks za ovu školsku godinu ako ste student. Ako ste nezaposleno lice, ponesite ličnu kartu. Takođe, pri učlanjenju se plaća članarina u vrednosti od 400 din koja važi do kraja kalendarske godine.

   

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Omladinska zadruga BULEVAR


  Aktivnih: 68