OGLAS

Omladinska zadruga Dob

Makedonska 22

Omladinska zadruga Dob

Dobrodošli na naš profil na sajtu Klikdoposla,

Omladinska zadruga DOB je organizacija koja pruža priliku mladima da steknu radno iskustvo u različitim oblastima, što može biti od pomoći u njihovoj budućoj karijeri. Ova zadruga sarađuje sa mnogim poslodavcima širom zemlje, pružajući mladima širok spektar poslova.

Kako funkcioniše Omladinska zadruga DOB?
Omladinska zadruga DOB posreduje između poslodavaca i mladih željnih rada. Poslodavci se obraćaju zadruzi sa zahtevima za radnicima, a zadruga pronalazi odgovarajuće kandidate. Mladi koji žele da rade mogu se prijaviti u zadrugu i dobiti priliku za rad u oblastima koje ih zanimaju.

Ko može aplicirati za Omladinsku zadrugu DOB?
Omladinska zadruga DOB je otvorena za sve osobe od 15 do 30 godina koje su završile osnovnu ili srednju školu. Bitno je da kandidati budu motivisani za rad i željni sticanja radnog iskustva u određenoj oblasti.

Kakve poslove nudi Omladinska zadruga DOB?
Omladinska zadruga DOB ima širok spektar poslova, od administrativnih, prodajnih i marketinških poslova do zanatskih aktivnosti. Poslovi se razlikuju prema zahtevima poslodavaca, ali su prilagođeni mladim ljudima sa minimalnim ili bez iskustva.

Ako želite da steknete radno iskustvo u određenoj oblasti, a niste u mogućnosti da se zaposlite na duži period, Omladinska zadruga DOB može biti odlična prilika za vas. Prijavite se i steknite važno iskustvo koje vam može koristiti u budućoj karijeri.

Ponuda poslova:
Pogledajte našu trenutnu ponudu poslova na portalu i aplicirajte. Zahvaljujemo vam što ste posetili naš profil na sajtu klikdoposla.

Srdačan pozdrav,

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima