Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Omladinska zadruga Grof

Omladinska zadruga Grof


 •  

  Omladinska zadruga ,,GROF,, osnovana je 15.10.1990. godine.  Radimo po utvrđenim i propisanim pravilima omladinskog i studentskog zadrugarstva. Negujemo i dosledno primenjujemo izvorne zadružne principe i vrednosti.


  Dugogodišnje iskustvo, profesionalni i odgovorni rad, kao i stalno usavršavanje izgradilo je uspešnu sliku o našoj zadruzi.

   

  Pažljivim odabirom omladinaca spremnih da odgovore svim izazovima i radnim zadacima, ostvarujemo uspešnu saradnju sa velikim brojem poslovnih partnera, garantujući kvalitet i pouzdanost. Naša preporuka su mladi, ambiciozni  ljudi kojima smo pružili mogućnost da pronađu adekvatan posao shodno svojim sposobnostima i u skladu sa svojim obrazovanjem.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Omladinska zadruga Grof


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Omladinska zadruga Grof