OGLAS

ONE DOO agencija za privremeno zapošljavanje

Mokroluška 126 G

One doo

ONE Marketinška Agencija

Dobrodošli na naš profil na sajtu Klikdoposla,

"ONE" Marketinška Agencija - okuplja tim mladih eksperata spremnih da pretvore vaše zamisli u stvarnost, doprinoseći unapređenju vašeg poslovanja. Kreiramo identitet vašeg brenda. "Identitet vaše kompanije treba da odražava željene karakteristike proizvoda, usluge ili svakog inicijativnog koraka koji preduzimate. Suština je da korisnici ne samo kupuju proizvode i usluge s tržišta, već zapravo kupuju obećanja i grade poverenje na osnovu toga kako ih vaš brend čini da se osećaju."

Svestni smo da je svaki biznis jedinstven, sa specifičnim izazovima i ciljevima. Zbog toga razvijamo koncepte koji podižu posetu vašem sajtu, jačaju svest o brendu kod vaših potrošača i povećavaju prodaju!

"ONE" Marketinška Agencija uvek inkorporira najnovije i najkreativnije ideje u vaše poslovanje. Naš uspeh je direktno povezan s vašim, i ponosni smo što smo vaš partner na putu ka ostvarenju ciljeva. Pogledajte da li imamo otvorena radna mesta i aplicirajte za posao ili nas kontaktirajte.

Hvala što ste posetili naš profil na sajtu Klikdoposla.

ONE Marketinška Agencija posao


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima