OGLAS

Pčelarsko gazdinstvo Novković

Čedomira Nikolića Gajina 7

Pčelarsko gazdinstvo Novković 

ima iza sebe dugi niz godina bavljenja pčelarstvom što je porodici Novković donelo veliko iskustvo koje je prenošeno sa kolena na koleno. Svaka generacija je dala značajan doprinos u razumevanju i poboljšavanju tehnologije pčelarenja.

Iako nekada hobi, danas pčelarstvo predstavlja jedini izvor prihoda za porodicu. Obim posla postao je toliki da zahteva svakodnevni angažman nekoliko ljudi tokom cele godine.  Upravo ova činjenica nameće pčelarskom gazdinstvu Novković obavezu i cilj da postiže vrhunske rezultate u proizvodnji pčelinjih proizvoda i negovanju pčelinjih društava.

Uz pčelinjak od oko 400 mobilnih košnica, poznavanje pašnih prilika,  kao i pažljivim odabirom terena moguće je ostvariti očekivane rezultate. U našoj paleti proizvoda možete pronaći pravi med i ostale pčelinje proizvode vrhunskog kvaliteta sa ekološki čistih terena iz raznih krajeva Srbije. Pogledajte našu aktuelnu ponudu poslova na sajtu klikdoposla

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima