Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Poliklinika Milmedic

Poliklinika Milmedic


 • Poliklinika Milmedic nalazi se u starom jezgru grada u ulici  Gospodar Jevremova 47. Prostire se na 700 kvadratnih metara  moderno  dizajniranog prostora uklučujući i sopstveni garažni prostor koji je na raspolaganju i pacijentima.

  Polikliniku  Milmedic  čine četiri celine: Oftalmologija, koje je vodeća grana Poliklinike kao i interna medicina, stomatologija i ortopedija..

  U njoj se nalaze tri kompletno opremljene oftalmološke ordinacije, internistički  i hiruški  kabinet, kabinet za  funkcionalnu dijagnostiku oka, ultrazvučni kabinet, laser kabinet, kao i moderno opremljen prostor za  hiruske intervencije. U okviru poliklinike nalazi se i kabinet za refraktivnu hirurgiju, kao i savremeno opremljen prostor sa najmodernijim excimer laserom WAVE Light  ALLEGRETTO, najnovije generacije.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Poliklinika Milmedic


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Poliklinika Milmedic