OGLAS

Privatna predškolska ustanova Dečiji Ključ

IZVORSKA 14B

PRIVATNA PREDŠKOLSKA USTANOVA DEČIJI KLJUČ 

VRTIĆ DEČIJI KLJUČ

Dobrodošli na naš profil poslodavca na sajtu klikdoposla.

Predstavljamo vam "Dečiji ključ", privatnu predškolsku ustanovu modernog tipa, koja se prostire na površini od 120 m2. Naš prostor je pažljivo dizajniran kako bi bio potpuno siguran i udoban za decu uzrasta od 1 godine do polaska u školu. Opremljen je prostranim dvorištem koje pruža idealne uslove za igru na svežem vazduhu, sa toboganima, ljuljaškama i drugim bezbednim igračkama.

U "Dečijem ključu" vreme nije samo provodeno, već iskorišćeno na najbolji mogući način. Naš vaspitno-obrazovni program podstiče ukupan psihofizički razvoj deteta, razvoj motorike, kreativnosti, govora, kao i sticanje higijenskih navika i socijalizacije. U našoj ponudi nalazi se celodnevni boravak, nega i zaštita dece predškolskog uzrasta, kao i raznovrsne fakultativne aktivnosti poput muzičke, likovne i sportske radionice.

Naša ključna ideja je da vaspitavamo srećnu i zadovoljnu decu koja će u životu postati samouvereni i nezavisni ljudi. Težimo da razvijamo radne navike, svest o kolektivu i sebi kao članu društva, toleranciju i otvorenost prema različitim mišljenjima i stavovima.

Naš cilj je da svako dete oseća sigurnost, radost i toplinu, okruženo vršnjacima i vaspitnim osobljem koje vodi računa o njihovim obrazovnim i razvojnim potrebama. Iako naši kapaciteti nisu veliki, to nam omogućava da svakom detetu posvetimo najveću pažnju, fokusirajući se na razvoj njihove kreativnosti, osobenosti i motivacije. Posebno smo posvećeni jačanju individualnosti svakog deteta, prateći i podstičući njihove sklonosti ka određenim vaspitno-obrazovnim sadržajima.

Hvala što posećujete naš profil na sajtu klikdoposla.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima