Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Prvako Engineering d.o.o

Prvako Engineering d.o.o


 •  

  Kompleks od 150 privatnih apartmana i aparthotela izgrađenih u periodu 2009 – 2011 god garantuju moderne i udobne sadržaje.

  SPA & WELLNESS centar na 900m2 (hotel je u toploj vezi sa SPA) Kongresna sala sa 180 mesta Sale za rad po grupama – ukupno 4 (kapaciteta 10-25 osoba) Restoran (pansionski / à la carte) sa baštom Pivnica Bar na bazenu Fitness centar Sala za stoni tenis Bežični internet(WiFi) u celom kompleksu Igraonica sa čuvanjem dece Ski-Mini busevi (organizovan prevoz do skijališta/centra Kopaonika i nazad) Skijašnica Ski servis ParkingRentiranje motornih sanki i ATV-a Recepcija 24/7 Teren za tenis (uskoro) Teren za košarku (uskoro) Igralište za decu (od leta 2012)

   

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Prvako Engineering d.o.o


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Prvako Engineering d.o.o