OGLAS

P.U. Plavi Zvončići

Vuka Marinkovića br. 8

Predškolska ustanova Plavi zvončići

Vrtić Plavi zvončići

Dobrodošli u predškolsku ustanovu "Plavi zvončići"

Dragi posetioci portala Klikdoposla i našeg profila,

Predškolska ustanova "Plavi zvončići" je osnovana rešenjem Ministarstva prosvete od 03.12.2015. pod brojem 022-05-70/2015-07, sa sedištem u naselju Medaković.

Naš pristup je: "Sa dobrim stvarima se počinje od malih nogu." Razumemo koliko je roditeljima važno kome će poveriti svoje dete kada nije sa njima. Smatramo da je ključno da dete vreme provedeno van kuće iskoristi na najbolji i najproduktivniji mogući način, u sigurnom i kvalitetnom okruženju.

Naši zaposleni su stručnjaci puni entuzijazma za rad sa decom. Visoko su obrazovani i imaju bogato iskustvo koje doprinosi razvoju svakog mališana. Naša idilična okruženja i objekti pružaju detetu prijatan i bezbedan ambijent.

Vreme koje deca provedu kod nas ispunjeno je pažljivo osmišljenim aktivnostima, igrom i mnogo smeha. Verujemo u izgradnju poverenja, a naš kvalitetan odnos sa vašim najdražim osobama je naš prioritet.

Hvala vam što posećujete naš profil poslodavca na sajtu klikdoposla. Pogledajte slobodna radna mesta i aplicirajte za rad u našoj ustanovi.

Srdačan pozdrav,
Predškolska ustanova "Plavi zvončići"

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima