OGLAS

PU Iskra

Bulevar JNA 9

Predškolska ustanova Iskra

PU Iskra

Vrtić Iskra

Na Paunovom bregu, u prelepom ambijentu, nalazi se vrtić „ISKRA“. „ISKRA“ je prijatno mesto gde će se Vaše dete osećati sigurno i prihvaćeno, a istovremeno i nezavisno, da kroz osnovne i dodatne aktivnosti razvije svoje potencijale do maksimuma. U radu sa decom opredeljeni smo za primenu modela A koje gravitira otvorenom sistemu vaspitanja i akcionom razvijanju programa zavisno od interesovanja dece. Vaspitači i deca naše ustanove imaju slobodu da se u radu vode tematskim planiranjem u zavisnosti od njihovih afiniteta. Tematsko planiranje zasnovano je na uvažavanju interesovanja i potreba dece. Naš zadatak je da deci obezbedimo povoljnu društvenu sredinu sa svim uslovima i podsticajima za razvoj bogatih, raznovrsnih i osmišljenih aktivnosti. Naš cilj je da Vaše dete bude zadovoljno i srećno, da stekne prave prijatelje, da nauči da voli ljude i prirodu, da uči kroz igru, a da se igrajući oseća sigurnim i voljenim. Deci je data sloboda da biraju i rade sa materijalima sa kojima žele onoliko dugo koliko ih to zanima, a zatim ih vraćaju kada završe sa njima, što podstiče red i osećaj za zajedništvo.

Važan resurs naše Ustanove je i dvorište koje predstavlja podsticajnu sredinu za igru, učenje i razvoj dece. Zadovoljava detetovu prirodnu potrebu za igrom i kretanjem, istraživanjem stvarnog sveta oko sebe koje se organizuje kroz različite aktivnosti van sobe vrtića. Održavamo stvarni svet na taj način što imamo različite uzrasne grupe koje sarađuju međusobno. Mlađa deca mogu da posmatraju i uče od starije dece koja se ponašaju kao vaspitači i na taj način stiču samopouzdanje. Radna soba postaje okruženje gde dete napreduje kroz posmatranja i saradnju. Razmena ideja i zajednički rad uči ih značajnim veštinama komunikacije i prilagođavanja.

Naši programi osluškuju potrebe dece i roditelja, prepoznaju potencijale i podstiču interesovanja najmlađih sa ciljem da ih pripreme i osposobe za svet odraslih. Želimo da kroz dobru komunikaciju i otvorene odnose razvijemo sve dečije kapacitete kako fizičke i intelektualne, tako i psihomotoričke, da ostvarimo sa njima poseban odnos uzajamnog poverenja, poštovanja, podrške i ljubavi.

Prednosti našeg vrtića su:

* rad u malim grupama – optimalan broj dece u jednoj grupi omogućava kvalitetan rad sa celom grupom.

* individualni pristup svakom detetu – svako dete je posebno i mi činimo da se tako i oseća.

* obrazovni kadar – tim koji će opravdati Vaše poverenje potkovan je mladim, obrazovanim i entuzijastičnim kadrom i čine ga, pored vaspitača i medicinskih sestara vaspitača, logoped i pedijatar.

Logoped sa dugogodišnjim iskustvom ima izuzetno značajnu ulogu u vrtiću. Kroz igru i zabavne vežbice radi se na govornoj stimulaciji, bogaćenju rečnika, produžava se pažnja i koncentracija, razvijaju sposobnosti verbalnog izražavanja u različitim situacijama, koriguju se glasovi maternjeg jezika.

Naš vrtić jednom mesečno posećuje pedijatar radi praćenja zdravstvenog stanja mališana. Cilj svih naših aktivnosti je unapređenje zdravlja dece, kako u vrtiću, tako i izvan njega.

* savršeno isplaniran dan – kroz detaljan plan realizujemo brojne aktivnosti i podstičemo sve aspekte razvoja.

* dodatne aktivnosti – školica stranog jezika, sporta, plesa, folklora, glume, muzike kao i Relax kids program.

* uključivanje roditelja u rad vrtića – roditelji kao naši partneri uključeni su u rad kroz radionice i gostovanja tokom čega se razvija interaktivan odnos između učesnika

* jednodnevni izleti i putovanja, kao i letovanja – posete pozorišta, bioskopa, muzeja i mnogih drugih kulturnih znamenitosti i interesantnih sadržaja.

* stručno usavršavanje – naši zaposleni vredno i predano rade na svom stručnom usavršavanju, željni novih saznanja i tehnika rada.

Naša osnovna ideja je da srećna i zadovoljna deca u životu postaju samouvereni, nezavisni ljudi koji čvrsto stoje na svojim nogama i u svetu odraslih postižu više od ostalih.

Vrtić Iskra posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima