OGLAS

PU Vrtić Kamičak i Drugari

NEHRUOVA 76

PU VRTIĆ KAMIČAK I DRUGARI

Vrtić 'Kamičak i drugari': Podrška rasta i razvoja na Novom Beogradu.

"Dobrodošli u vrtić 'Kamičak i drugari'! Smestili smo se u srcu Novog Beograda, u ulici Nehruova 6, blok 62. Naš vrtić je osnovan 2008. godine i od tada pružamo podršku i brigu najmlađima u zajednici.

Naš radni program se trenutno verifikuje od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, a naš fokus je na individualnom pristupu svakom detetu. Naša jaslena grupa prima decu uzrasta od 1 do 3 godine, dok vrtićka grupa obuhvata decu od 3 godine do polaska u školu.

Radimo sa malim grupama kako bismo omogućili što veću pažnju i podršku svakom detetu. Vreme rada vrtića je od 7 do 18 časova, pružajući podršku roditeljima sa različitim radnim obavezama.

Uz rad u ovoj divnoj zajednici, pridružite se našem timu i budite deo procesa rasta i razvoja najmlađih. 

Ukoliko ste zainteresovani za rad u vrtiću 'Kamičak i drugari', pogledajte našu trenutnu ponudu poslova na sajtu klikdoposla i pridružite se našoj predanosti podršci rasta i razvoja naše dece."


Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima