Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Rapsody Travel doo

Rapsody Travel doo


 •  

  Dragi naši,

  Dobrodošli u svet nezaboravnih putovanja, fantastičnih žurki i vrhunskog provoda. Dobrodošli u svet u kome su granice klasične organizacije putovanja odavno pomerene, svet u kome se postavljaju do sada neviđeni standardi dobre zabave, svet u kome se emocije i uspomene mere u tonama... Ukratko, dobrodošli u „Rapsody & Collegium” svet.

  Kao agencija koja predstavlja LIDERA u organizovanju omladinskih putovanja na Balkanu, tokom proteklih 9 godina organizovali smo apsolventske ekskurzije za preko 80.000 Tvojih kolega. Profesionalno osoblje agencije - koordinatori, vodiči, animatori, obezbeđenje, lekari, DJ-evi... su isključivo mladi ljudi koji dele Tvoja interesovanja, znaju šta je potrebno mladim turistima: sloboda i ekonomičnost, originalnost i kreativnost, i garantuju da ćeš uživati u provodu koji je drugačiji i traje 24 časa dnevno!

  Isti taj tim nastavlja sa radom i sa zadovoljstvom Vam predstavlja svoj novi projekat „Ekskurzije 2011“. Pored dobro poznatih tura za ŠPANIJU, ITALIJU, FRANCUSKU, HOLANDIJU... i ove godine Vam spremamo nešto sasvim novo i osvezavajuće: RIM – BARSELONA (brodom), BERLIN - AMSTERDAM – PARIZ (autobusom) itd... Posetite najzanimljivije evropske destinacije, upoznajte se sa kulturom i istorijom ovih zemalja i pridružite nam se na žurkama koje se pamte ceo život!

  Vaše je samo da se opredelite za jedan od naših mnogobrojnih programa i krenete ka zabavi koju Vam mogu obezbediti samo Rapsody & Collegium!  Vaš Rapsody & Collegium Team

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Rapsody Travel doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Rapsody Travel doo