Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Salmont d.o.o.

Salmont d.o.o.


 • Društvo SALMONT d.o.o. već 20 godina uspešno posluje na teritoriji Srbije i okolnog regiona.
  Glavna delatnost naše firme je produkcija, ugradnja i održavanje opreme za elektronske sigurnosne sisteme, protivpožarne alarme, sisteme nadgledanja, televizije zatvorenog kruga, industrijske kontrole i merenja, kao i stručni saveti iz navedenih oblasti.
  Našu delatnost smo proširili i na bankarsku opremu kao što su: brojačice novca, sortiračice, uredjaji za detekciju falsifikata, sigurnosni koferi, sefovi i drugo, zatim sisteme redova čekanja, sisteme evidencije radnog vremena, kao i parking sisteme sa automatskom naplatom i samostojeće aparate za naplatu. Sarađujemo sa renomiranim firmama kao što su: DeLaRue, Scan Coin, SQS, Docash, ATB, Green Center i drugim.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Salmont d.o.o.


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Salmont d.o.o.