OGLAS

Salon lepote Bel Corpo

Sinđelićeva 8

Kozmetički salon Bel Corpo Vračar, Beograd

Salon lepote Bel Corpo

Salon lepote Bel Corpo je oaza mira, koji svojim klijentima ispunjava zahteve i želje uz visok nivo kvaliteta i usluge. Pomažemo vam da dostignete svoje ciljeve u pogledu vaše lepote i zdravlja pomoću najnovijih metoda za negu tela i lica.

U Salonu lepote Bel Corpo, svoje telo možete savršeno oblikovati, osloboditi se dosadnog i upornog celulita i viška masnih naslaga uz pomoć sledećih usluga: anticelulit masaža, maderoterapija, radiotalasni lifting tela, elektrostimulacija,ultrazvuk, mezoporacija (mezoterapija bez igle), kavitacija ili vakuum terapija.  Da bi se postigli najbolji rezultati, najčešće je potrebno kombinovati više tehnika, a u dogovoru sa vama, napravićemo vam paket baš po vašoj meri i učiniti da ponovo u ogledalu zavolite svoje telo. Zbog toga se i zovemo Bel Corpo (Lepo Telo)!

Ako želite da se trajno oslobodite dlačica, uradite to najefikasnije, najjednostavnije i najmanje bolno. Trajna laserska epilacija najsavremenijom tehnologijom bezbolnog uklanjanja dlaka je uvek pravo rešenje. Posedujemo laser  najnovije generacije, koji tretira čak i najtamniju kožu.

Kozmetički salon Bel Corpo, Vračar, Beograd, nalazi se u Katanićevoj ulici br.12 u Beogradu. Lokacija je smeštena u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save, tačno preko puta Višeg suda.

Salon lepote Bel Corpo posao

Kozmetički salon zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima