OGLAS

STARI PRIJATELJ DOM ZA STARE

SRETENA MLADENOVIĆA MIKE 28

Dom za stare Stari Prijatelj

Stari Prijatelj dom za stare

Dobrodošli u Dom za Stare "Stari Prijatelj"

Stari Prijatelj je savremeno opremljen dom na 400m nadmorske visine, pružajući udoban i bezbedan smeštaj starijim licima u prostoru od 1250m2. Kvalitetna izgradnja po najvišim standardima osigurava komfor i udobnost našim korisnicima.

Smeštaj i oprema:

Ovde se pruža udoban smeštaj za pokretne i nepokretne (zavisne) starije osobe, u jednokrevetnim, dvokrevetnim, i trokrevetnim sobama. Svaka soba poseduje kupatilo, terasu, kablovsku televiziju i interfon, pružajući osećaj kao kod kuće.

Zdravstvena negovanost:

Osoblje pruža 24-časovnu medicinsku negu i nadzor, uz stalno prisutnog lekara opšte prakse i specijaliste po potrebi. Tu su i usluge neuropsihijatra i fizioterapeuta. Medicinske sestre i negovateljice brinu o svim zdravstvenim i psihičkim potrebama korisnika.

Ishrana i briga:

Svim korisnicima obezbeđena su tri kompletna obroka (uz salatu, voće i dezert) prilagođena njihovim zdravstvenim potrebama. Kvalitetna i raznovrsna ishrana sveže je pripremljena, vodeći računa o zdravlju i potrebama korisnika.

Dostupnost poslova:

Ako ste zainteresovani da se pridružite našem timu, pogledajte i aplicirajte za radna mesta u našem domu preko sajta Klik do Posla.

Dom za stare Stari Prijatelj posao

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima