OGLAS

VON ADELBERG DOO

Aleksandra Popovića br 5

VON ADELBERG

Brend VON ADELBERG osnovan je u Nemačkoj 2008. godine kao veleprodaja. Glavni fokus bio je na veleprodaji proizvoda za kupatila i sanitarije. 2013. godine u Kraljevu u Srbiji osnovan je prvi pogon za proizvodnju ogledala za kupatila. 

Od 2015. sedište i proizvodnja nalaze se u Beogradu. Stalni razvoj i ulaganje u nove mašine i tehnologiju osiguravaju naše vođstvo. Kontrola kvaliteta i najbolji materijali osiguravaju da nam kupci veruju. 90% naših kupaca su iz zapadne Evrope i očekuju najviši kvalitet, najbolju uslugu i brze načine za rešavanje problema. 

Naša proizvodnja je u centralnoj Evropi, udaljeni smo samo jedan dan putovanja. Šengenski sporazum EU sa Srbijom osigurava oslobađanje od carina. Svi naši proizvodi imaju EURO1 sertifikat. 

Okvirnim sporazumima možemo održati troškove prevoza na vrlo niskom nivou. Nama je veoma važno da nas kupci redovno posećuju i daju nam predloge za poboljšanja. Posetite naš profil, radujemo se upoznavanju sa Vama.

Pozivamo sve entuzijastične, talentovanog osobe sa velikom vizijom da se prijavime za otvorene pozicije u kompaniji i postanu članovi našeg tima koji će plasirati prve proizvode iz naše nove proizvodne linije.

VON ADELBERG posao

VON ADELBERG zaposlenje

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima