Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

EURO DEKOR DOO

EURO DEKOR DOO


 • Starački dom Imela smešten je u beogradskoj opštini Voždovac, u Ulici Torlački vis 1a. Nalazi se u mirnom okruženju, na obodu parka Jajinci, prirodno čistom i prijatnom ambijentu koji pogoduje rehablitaciji i boravku starih ljudi.

  Dr Pajić Dušanka, specijalista epidemiologije, vlasnica je Staračkog doma. Dvadesetčetvoročasovna nega podrazumeva medicinsku brigu o nasim korisnicima kao i besprekornu higijenu korisnika i njihovog životnog prostora.

  Dom za stare Imela je prilagođen najhumanijim uslovima života, pruža negu, sigurnost i toplinu Vašeg sopstvenog doma, u šta će Vas brzo uveriti ljubazno i prijatno osoblje koje će Vam pružiti svu pomoć i podršku u prilagođavanju. Čist vazduh, nezagađena priroda pruža prijatan boravak i u samom dvorištu doma.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: EURO DEKOR DOO


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: EURO DEKOR DOO