Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

FLAMMA SYSTEMS DOO NIŠ

FLAMMA SYSTEMS DOO NIŠ


 • Kompanija Flamma systems D.O.O. proizvodi industrijska postrojenja za grejanje na biomasu po sistemu ključ u ruke. Pored standardnih kotlova snage 500 kW, 1000 kW, 1500 kW, 2000 kW, 3500 kW, 4000 kW možemo isprojektovati i uraditi kompletno postrojenje ili rezervne delove za već postojeće postrojenje a sve u skladu sa zahtevom kupca.

  Proizvodimo parovodne kotlove na naftu i prirodni gas,  kao i parovodna kotlovska postrojenja na biomasu  za proizvodnju industriske pare pritiska do 12 bari.

  Naša postrojenja odlikuje kvalitet, trajnost, efikasnost i visok stepen iskorišćenja. Kotlove izrađujemo sa vertikalnim ili horizontalnim plamenim cevima.

  Izuzetna pažnja posvećuje se ulaganju u ljudske resurse. Kao društveno odgovorna kompanija Flamma systems posvećuje veliku pažnju pitanjima zaštite životne sredine.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: FLAMMA SYSTEMS DOO NIŠ


  Aktivnih: 1

  Aktivni oglasi firme: FLAMMA SYSTEMS DOO NIŠ

 • Aktivan
  postavljen: 27.08.2020.
  Važenje oglasa: 27.08.2020.-27.09.2020.