OGLAS

MEGA PLAST MPT DOO

MITROPOLITA STRATIMIROVIĆA 152

MEGA PLAST MPT DOO


MEGA PLAST MPT DOO, kompanija osnovana 1984. godine, je specijalizovana za proizvodnju plastičnih folija, vreća i kesa i za uvoz mašina za plastičarsku industriju. MEGA PLAST je porodična firma ali se širila tokom godina i svoje zaposlene, kojih sada ima oko dvadeset prihvata kao deo zajedničkog projekta koji se i dalje širi i razvija.

Naša mala, ali efikasna proizvodnja opslužuje kupce u Srbiji i okolnim zemljama. Naši proizvodi obuhvataju vreće za zamrzivače, vrećice sa ručkom za trgovinu, vreće i kese za ambalažu raznih proizvoda. Pre skoro 20 godina, kada smo počeli proizvodnju vreća za smeće u rolni 2005. godine, bili smo prvi u Srbiji.

Zadnjih dvdeset pet godina MEGA PLAST se bavi uvozom mašina za plastičarsku industriju i sarađuje sa preko deset firmi koje proizvode ovu opremu. Naš mali ali dobro organizovan tim koji radi na uvozu mašina se stalno usavršava i edukuje posećujući sajmove u zemlji i inostranstvu kao i prateći moderne svetske trendove u vezi sa opremom za plastičarsku industriju. Možete nas svake godine videti na domaćim i međunarodnim sajmovima. Naš tehnički tim je kvalifikovan za instalaciju mašina koje uvozimo, za svaki vid servisiranja, kao i za pružanje usluga obuke novim kupcima.

Naši zaposleni su uvek na raspolaganju za pružanje informacija ili pomoći oko izbora najoptimalnijih naših proizvoda i uvozne opreme za Vaše potrebe. Naš uspeh leži u porodičnoj tradiciji, vrednom i timskom radu, poštovanju klijenata i ulaganjima u dalje usavršavanje. Naši kupci iz Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Mađarske, Bugarske su naša najbolja preporuka.

Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima