Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

ORIS DOO

ORIS DOO


 • „ORIS” DOO Sombor je porodično preduzeće iz Sombora, osnovano 1992. godine. Kroz višegodišnji proces neprestanog stručnog usavršavanja i kvalitetom pruženih usluga, nametnuli smo se kao nezaobilazna referentna tačka poslovanja u oblasti dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije u Republici Srbiji. Od 2014. godine preduzeće je proširilo svoj delokrug rada i na pružanje usluga održavanja objekata i okoline. „ORIS” DOO raspolaže svim potrebnim kadrom i opremom za vršenje poslova iz svoje delatnosti.

  Kako svako uspešno preduzeće čine pre svega ljudi, „ORIS” DOO sa ponosom ističe svoju posvećenost permanentnom obrazovanju i stručnom usavršavanju zaposlenih. Prisustvujemo i aktivno učestvujemo na seminarima koje organizuju istaknute obrazovne i naučne ustanove poput Vojnomedicinske Akademije, Fakulteta veterinarske medicine u Beogradu, Poljoprivrednih fakulteta u Zemunu i Novom Sadu, Zavoda za biocide u Beogradu. Takođe, vršimo i neprestanu razmenu iskustava sa poslovnim partnerima iz zemlje i inostranstva kako bismo obostrano unapredili poslovanje i kvalitet pruženih usluga.

  „ORIS” DOO ostvaruje izuzetno dobru saradnju sa sertifikacionim kućama kao što su QUALITASS, TUF, SGS, LLOYD i JUGOINSPEKT na poštovanju normi HACCP sistema, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, ISO 22000:2005, IFS, HALAL i BRC međunarodnih standarda pri pružanju usluga. Ova činjenica uslovila je i odluku brojnih uglednih kompanija da svoje poverenje u delokrugu poslova iz naše delatnosti povere upravo našem preduzeću.

  Kako pred sebe postavljamo visoke kriterijume poslovanja i insistiramo na kvalitetu usluga, preduzeće je nosilac sertifikata nekoliko standarda. „ORIS” DOO za obavljanje poslova iz svoje delatnosti poseduje sva neophodna rešenja propisana pozitivnim zakonskim propisima. U radu koristimo savremenu opremu, sredstva i postupke koji su se pokazali najefikasniji u svom delovanju. To je nabolji pokazatelj rešenosti ovog preduzeća da nivo svojih usluga i organizacije rada u potpunosti uskladi sa svetskim i evropskim normativima.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: ORIS DOO


  Aktivnih: 1

  Aktivni oglasi firme: ORIS DOO

 • postavljen: 10.09.2020.
  Važenje oglasa: 07.08.2020.-09.10.2020.