Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

PPU DOO STAR JELA PRIJEPOLJE

PPU DOO STAR JELA PRIJEPOLJE


 • STAR JELA DOO osnovana je 1992. godine u Pljevljima da bi kasnije sedište firme bilo prebačeno u Prijepolje. U početku, firma se bavila primarnom preradom drveta – rezanjem trupaca i izradom i prodajom rezane građe na sopstvenoj pilani, da bi kasnije zahvaljujući predanom radu osnovna delatnost firme bila proširena na otkup, prodaju i transport drveta.

  Da ne stojimo u mestu i da budno pratimo najnovija dostignuća u preradi drveta govori i činjenica da smo veoma uspešno ušli u sekundarnu preradu drveta gde se kao krajnji proizvod dobija biomasa (sečka) od raznih vrsta drveta koja sve više zamenjuju ugalj i mazut kao izvor toplotne energije. Ovo nam je omogućila kupovina mobilne drobilice HEIZOMAT Nemačka, a poslovna saradnja sa ovom firmom i više nego prijateljski odnos sa vlasnicima ove nemačke kompanije je doprinela da smo već dugi niz godina generalni zastupnici firme: HEIZOMAT, Gunzenhausen, Maicha 21 Nemačka, za Srbiju, Crnu Goru, Bosnu i Hercegovinu, Albaniju.

 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: PPU DOO STAR JELA PRIJEPOLJE


  Aktivnih: 2

  Aktivni oglasi firme: PPU DOO STAR JELA PRIJEPOLJE

 • postavljen: 08.07.2020.
  Važenje oglasa: 08.07.2020.-12.08.2020.
 • postavljen: 04.06.2020.
  Važenje oglasa: 04.06.2020.-09.07.2020.