Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
 • posao u srbiji

Yuco Hemija doo

Yuco Hemija doo


 •  
  Na tržištu Srbije poslujemo od 1989 godine. Sedište preduzeća i proizvodni pogoni, locirani su u Vojvodini, severnoj srpskoj pokrajini, udaljeni smo 60 km od Beograda, glavnog grada Srbije. Nalazimo se na glavnim evropskim drumskim, železničkim i plovnim saobraćajnicama. Dobar geografski položaj olakšava nam plasman proizvoda u zemlje regiona. 
   
  Na tržištu Srbije imamo lidersku poziciju u proizvodnji kozmetičkih proizvoda. Takođe, uspešno se bavimo i proizvodnjom sredstava za održavanje higijene u domaćinstvima i industriji, kao i proizvodnjom tečnih đubriva za cveće. 
   
  Na domaćem tržištu imamo veoma uspešnu saradnju sa više od 1000 poslovnih partnera. Poslujemo sa svim značajnim, domaćim i internacionalnim, prodajnim lancima. Naši proizvodi odlično su pozicionirani na policama u svim najvećim i najznačajnijim prodajnim objektima. 
   
  Poslujemo tržišno, prihvatamo nove izazove, pratimo trendove, ali uvek na prvo mesto stavljamo zahteve naših potrošača. Naša poslovna filozofija je zadovoljstvo potrošača, bazirano na najboljem odnosu cene i kvaliteta proizvoda.
   
  Da bi svoje prioritete i visoko postavljene ciljeve ostvarili, od 2002 godine u poslovanju primenjujemo međunarodni sistem upravljanja kvalitetom EN ISO 9001. 
   
  Naše dugogodišnje poslovanje pratile su i mnoge nagrade i priznanja. Ponosimo se priznanjem Privredne komore Srbije, koja je dve godine za redom naš kozmetički brend Multiactiv nominovala za najbolji srpski brend. Možemo se pohvaliti i nagradom „Biznis partner“, koja se dodeljuje za poslovnu etičnost i korektnost. 
   
  Imamo ogromno proizvodno iskustvo, visok kvalitet proizvoda i konkurentne cene. 
   
  Raspolažemo najsavremenijom automatizovanom opremom za proizvodnju. Naši proizvodni kapaciteti sada iznose preko 150 t kozmetičkih proizvoda mesečno, sto odgovara količini od preko 2 000 000 jedinica proizvoda. Ovi kapaciteti omogućavaju nam da za velike trgovinske lance proizvodimo njihove robne marke tzv private label, kao i da naše proizvode plasiramo na velika tržišta. 
   
  Za Delta-Maxi doo, najveci trgovački lanac u Srbiji, proizvodimo ALBA proizvode za sunčanje, koji se prodaju u svim prodajnim objektima ovog sistema u Srbiji, Crnoj Gori, Albaniji, Bugarskoj...
   
  Za Univerexport, veliki trgovački lanac iz Vojvodine, proizvodimo BAŠ BAŠ proizvode, koji se distribuiraju preko mreže od preko 30 maloprodajnih objekata i 5 veleprodaja. 
 • Ostavite biografiju ovom poslodavcu »

  Napomena: ukoliko posedujete biografiju (registrovani ste) na našem sajtu, potrebno je da se ulogujete, a nakon toga i kliknete na ovaj link. Ukoliko nemate biografiju klikom na ovaj link i popunjavanjem polja biografije, kreirate biografiju na našem sajtu i istovremeno ostavljate biografiju ovoj firmi. Ostavljene biografije poslodavcima, kasnije, možete skloniti u vašem korisničkom profilu.
 • Svi oglasi firme oglasi firme: Yuco Hemija doo


  Aktivnih: 0

  Aktivni oglasi firme: Yuco Hemija doo