1 Oglasa za posao za grad PCB Design D.O.O Novi Beograd - Beograd


PCB Design D.O.O Novi Beograd - Beograd

Filter oglasa

Izaberite grad
Izaberite kategoriju
Izaberite tip posla
Stručna sprema
Plata u dinarima

Poslovi na vaš email

Kategorije
Grad

OGLAS
OGLAS

Oglasi PCB Design D.O.O Novi Beograd - Beograd

Izdvojeni oglas

CAM Operater

Postavljen od PCB Design D.O.O Novi Beograd - Beograd

6 dana do isteka

Novi Beograd

35000-50000 din

PCB Design D.O.O. Novi Beograd - Beograd

CAM OPERATER

Mi smo firma koja se bavi pripremom i obradom podataka za proizvodnju štampanih ploča. Osnovani smo 2016. godine, u sklopu kompanije Hi-Tech Corporation iz Makedonije. Hi-Tech Corporation postoji na tržištu štampanih ploča od 1981. godine, lider je u tehnologiji i proizvodnji štampanih ploča. Sarađujemo sa mnogobrojnim klijentima iz cele Evrope. Naš cilj je da u što kraćem roku efikasno i kvalitetno isporučimo naše proizvode klijentima.PCB Design D.O.O. je izdvojena CAM (Computer Aided Manufacturing) stanica koja priprema i obrađuje fajlove gotovih štampanih ploča u obliku gerber-a. Uz konsultaciju s kupcima, podaci se pripremaju za proizvodnju po pravilima i tehnologiji Hi-Tech Corporation (www.hitech.com.mk)Nudimo odlične uslove rada sa mogućnošću napretka, usavršavanja i razvoja karijere u oblasti dizajna i elektronike. 

Prijavite se za radno mesto Cam - Operatera za rad na grafičkoj stanici za štampane ploče u programu "Orbotech Genesis 2000" i "Orbotech InCam Pro" .
Opis posla:-  Obrada i priprema gerber fajlova za proizvodnju štampanih ploča.-  Konsultacije sa inostranim klijentima u vezi narudžbina.
Uslovi za prijavljivanje:1. Potrebno naprednije znanje rada na računaru, MS office-a, internet-a.2. Znanje engleskog jezika u pisanom i govornom obliku.3. Sposobnost rada u timu.

Prednost imaju kandidati s diplomom Elektrotehničke škole.

Potrebno je da svaki kandidat kontaktiran nakon konkursa prodje obuku u trajanju od 3 meseca, u vidu teorijskih časova i praktičnih vežbi, kako bi se stekla osnovna znanja u oblasti proizvodnje štampanih ploča i materijala. Obuka je plaćena.Zainteresovani kandidati, ukoliko ispunjavaju navedene uslove konkurisanja, pošalju svoj CV, kontakt telefon, kopiju diplome završene srednje škole/fakulteta kao i preporuke na email adresu ili putem sajta klik do poslaPotencijalni kandidati će biti pozvani na razgovor putem e-mail-a. 

Pročitaj više

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2022 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva