Evo kako da lepo odremate na poslu - ako se usuđujete

Dremanje na poslu može biti odlično za produktivnost, 

Istraživanja su pokazala da dremka u trajanju od 10 do 30 minuta može da poveća pažnju i budnost. Čak i dremanje od svega 6 minuta može u velikoj meri da poboljša vaše perfomanse na poslu. Ali pre nego što rešite da na kratko odlutate u zemlju snova, budite sigurni da se i šef slaže sa vašim planom za povećanje produktivnosti.  

Kako bi izvukao najviše iz ovog popodnevnog dremanja nudimo ti savete koji će te preporoditi kada otvoriš oči i ponovo počneš da radiš.  

Nikada nemoj da se ispružiš napred i zakopaš lice u ruke. 

Obavezno izbegavaj krivljenje kičme. Bitno je da ti je udobno i da je pritisak na kičmu maksimalno smanjen. 

Ukoliko možeš da podignete noge samo nekoliko centimetara iznad zemlje, to je idealno. Možeš da uzmeš neku manju kutiju i na nju spustiš noge. Iz nekog čudnog razloga, ovaj potez pravi svu razliku na svetu .  

Kada zatvoriš oči diši duboko i sporo. Ako je u kancelariji buka, stavi čepiće u uši kako bi nesmetano mogao da se odmoriš.  

I prekrsti ruke jer će ti tako biti udobnije nego da ti vise sa stolice ili stalno padaju sa naslona. Ukoliko tražite posao onda  pogledajte našu ponudu.

Pritom, imaćeš osećaj kao da ste se prekrio ćebetom tako da će ti taj osećaj pomoći da brže utoneš u san. Ukoliko radite sezonske poslove onda će vam to  biti malo teže.

Ostali članci

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima