Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Horoskop i karijera Bikovima se smeši novi posao, Rakovima sleduje povišica

PDF
Štampa
Horoskop i karijera Bikovima se smeši novi posao, Rakovima sleduje povišica
Image courtesy of: pixabay.com

Bikovi u maju mogu da očekuju veći priliv novca, a Škropije će raditi prekovremeno, ali im to neće smetati.

Ovan

 

Prva polovina godine povoljna je za promenu posla, sastanke, seminare i konferencije. Bićete željni znanja, pa ćete pohađati razne kurseve, a studenti će uspešno da polože ispite. Više ćete putovati, a nije isključeno i da pronađete posao u drugom gradu, pa ćete morati da putujete. Lako ćete sve pridobiti na svoju stranu, pa u martu i aprilu možete predstaviti svoje ideje drugima i pokušajte da što više učvrstite odnose sa svojim kolegama. Druga polovina godine donosi vam uspeh i napredak, a ako ste nezaposleni, mogli biste dobiti posao baš po svojoj meri.

 

Bik

 

Vaš rad će ove godine biti vrednovan i priznat, posebno ako ste u njega ulagali mnogo truda. Sportisti ili javne osobe dobiće priliku koja se ne odbija, a mnogi će unovčiti neki hobi ili talent koji poseduju. Već u prvoj polovini godine očekuje vas zaokret u karijeri, pa će vam biti ponuđen odgovoran posao ili drugo radno mesto. Dobra poslovna razdoblja pratiće vas u martu, kada ćete napredovati i biti nagrađeni, a maj, jun i jul donose finansijsko poboljšanje. Avgust iskoristite za odmor, zabavu i razbibrigu, a u nove radne pobede krenite na jesen, kada ćete biti izuzetno uspešni.

 

Blizanci

 

Ako krećete u veće poslovne akcije, kao što je osnivanje sopstvene firme, zvezde savetuju da to uradite u prvoj polovini godine. Jupiter će se pobrinuti i otvoriti vam vrata finansijskog prosperiteta, pa ćete dobro poslovati i biti zadovoljni postignutim rezultatima. Plodni poslovni meseci biće maj, jun i jul, a ako se bavite umetnošću, ni letnji meseci vas neće ostaviti bez inspiracije i uspeha. U drugoj polovini godine sve ćete biti bliže cilju da uspete u svom privatnom poslu, ali budite oprezni u međuljudskim odnosima – posebno pazite ako se s nekim udružujete. To je osetljivo područje, pa morate dobro otvoriti oči.

 

Rak

 

U 2015. ćete napredovati, dobiti povišicu ili konačno otkriti čime zaista želite da se bavite. Sada je trenutak da odbacite sve strahove i nesigurnost i odvažno počnete da radite na realizaciji svojih planova. Ako već neko vreme planirate da se osamostalite ili pronađete bolji posao, počnite na tome ozbiljno da radite. Nauspešniji meseci za to su mart, kada biste mogli putovati, te aprli i maj koji donose priliku da zablistate svojim idejama. Tokom leta mogli biste bolje da zarađujete, a u novembru ćete iskazati svoj kreativan duh i smisao za inovacije.

 

Lav

 

Naklonjeni Saturn pozitivno će delovati na učvršćivanje vašeg statusa, a neke vaše planove učiniće dostupnim. Posebno ćete biti uspešni u umetničkim profesijama, a na radnom mestu isticaćete se originalnim idejama. Mogli biste biti unapređeni, a i šefovi će vas više ceniti. Druga polovina godine je kao stvorena za rešavanje finansijskih problema ili za veća ulaganja. Napredak u područjima obrazovanja ili rada u medijima biće povoljan u septembru i oktobru. U ostalim profesijama vaša strpljivost će biti ključna reč za uspeh jer ćete biti razapeti između želje za stalnim primanjima i upuštanja u rizik novim projektima.

 

Devica

 

Dobre poslovne rezultate postizaćete u aprilu, a u maju, junu i julu čuvajte se pogrešnih odluka, iako će baš ti meseci nekima od vas doneti priliku za napredovanje. Ulazak Jupitera u vaš znak od 19. septembra pružiće vam mogućnost da ostvarite važne poslovne uspehe i finansijske projekte. Najviše domete u poslu postići će oni koji se bave zanimanjima vezanim za medije, menadžment, javne delatnosti, sport, prosvetu, kreativne profesije i rad s decom. Odlične poslovne prilike otvaraju se tokom jula, avgusta i novembra, kada ćete osvajati šefove svojim originalnim idejama.

Vaga

 

Pred vama je godina u kojoj ćete biti posvećeni poslu, ali ćete i imati priliku da se razvijate i napredujete. Bićete nezaustavljivi. Snažna individualnost, uverljivost, stručnost i znanje osiguraće vam ugled u radnoj sredini. U maju, junu i julu češće ćete putovati ili ići na teren, što će vam popraviti finansijsku situaciju. Na jesen biste mogli da se vratite u školsku klupu i završite ispite. Zahvaljujući intelektualnim sposobnostima, ostavljaćete izvrstan utisak na saradnike i poslovne partnere, posebno u oktobru i decembru.

 

Škorpija

 

Ako ste se prošle godine žalili da vam je nedostajalo pravih prilika za napredak, ove ćete godine sve nadoknaditi. Pratiće vas sreća i naklonost okoline, posebno tokom marta i letnjih meseci pa ćete samo morati da prepoznate prave prilike i čvrsto da ih ugrabite. Mnogi od vas odvažiće se na usavršavanje svojih znanja, konačno će diplomirati ili upisati fakultet. Druga polovina godine će vam biti posebno naklonjena. Mnogi će uživati u poslu, a neće vam biti teško ni da ostajate prekovremeno jer će se vaši napori isplatiti. Nekima se smeši povišica, a prijateljstva s uticajnim ljudima mogla bi vam pomoći u karijeri.

 

Strelac

 

Bićete zreliji, hrabriji i spremniji na odlučujuće korake u životu pa vas u poslu očekuje uspeh. U ovoj godini zvezde su naklonjene zanimanja koja imaju veze s računarima, programiranjem, stranim jezicima, edukacijama, prosvetom, turizmom ili putovanjima. Ukoliko se bavite ovim poslovima, napredovaćete do avgusta. I ostali Strelci imaće prilike za nove poslove. Ako budete uporni u svojim ciljevima, u drugom delu godine dobićete zasluženu nagradu. Tada Jupiter ulazi u vaše polje karijere i omogućava napredak i priznanja. Važno je da vaši postupci budu odmereni, ambicije čvrste i jasne i da ste mudri i ozbiljni. Sve ostalo ići će lako.

 

Jarac

 

U prvom delu godine više ćete kontaktirati s drugima i pritom morati češće da pristajete na ustupke. Ostvarićete mnoga nova poznanstva, od kojih će se neka pokazati korisnim. Moguće su promene na finansijskom planu koje će biti pozitivne – možda dobijete nasledstvo ili prodate neku nekretninu. U drugom delu godine ostvarićete brojna nova poznanstva i komunicirati s obrazovanim, stručnim i uspešnim pojedincima od kojih ćete mnogo toga naučiti. Uz Jupiterovu potporu u vašem polju obrazovanja, ulaganje u stručno i profesionalno obrazovanje i usavršavanje višestruko će vam se vratiti. Proširite svoje znanje i naučite neku novu veštinu. Rad u novinarstvu ili izdavaštvu donosi velik napredak!

 

Vodolija

 

U prvom delu godine imaćete nekoliko dobrih prilika za napredovanje i poboljšanje finansijske situacije. Ipak, ništa vam neće biti poklonjeno, nego ćete morati dobro da se potrudite i naučite da praviti ustupke, čak i kada znate da ste u pravu. Zvezde vam savetuju da poslujete individualno. U martu ćete biti puni motivacije i energije, pa će sve ići glatko. Neka vas ne obeshrabre manji zastoji u aprilu jer već od maja do jula ostvarićete odlične rezultate. U drugoj polovini godine popraviće vam se finansijska situacija, bilo zbog povišice, isplativog projekta, a ni nagrade i pohvale nisu isključene.

 

Ribe

 

Drage Ribe, na poslu ćete se boriti i dokazivati više nego inače. Pratiće vas osećaj da se vaše prave vrednosti ne cene dovoljno. Imate velike ambicije i želite da napredujete. Borite se jer će se vaš napor i te kako isplatiti, posebno u aprilu, julu i novembru. Posebne uspehe ostvarivaćete ako se bavite javnim radom, politikom, umetnošću, dizajnom ili bilo kakvom drugom kreativnom oblašću. Nekima se smeši uspešan život i rad u inostranstvu.

Izvor:  www.cosmopolitan.hr


Broj pregleda: 401
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5Ovo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus