Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Ove žene u Srbiji su maheri za internet prodaju: Neke od njih su ostale bez posla a danas odlično zarađuju

PDF
Štampa
Ove žene u Srbiji su maheri za internet prodaju: Neke od njih su ostale bez posla a danas odlično zarađuju
Image courtesy of: pixabay.com

 

Od marketinga, prodaje preko sajtova, aukcija, garažnih prodaja, nagradnih igara, u Srbiju i druge zemlje u regionu potresene krizom stižu svakog meseca višemilionske provizije ljudima koji se bave internet poslovanjem. Prema procenama ta suma iznosi i više od 20 miliona evra, a u tim poslovima utočište je našla velika armija otpuštenih radnika.

Beograđanka Mirjana Čelić radi za jednu američku kompaniju koja ju je posle samo dve godine rada izabrala  među četiri najveća svetska lidera internet poslovanja.

 

Ova otpuštena radnica iz Beograda za dve godine okupila je za onlajn  trgovinu oko 80.000 ljudi, od kojih su dve trećne žene,najčešće gubitnice tranzicije iz regiona.

 

Čelić ističe da je i u našoj zemlji dinamičnom porastu internet trgovina i da je broj kupaca dostigao milion.

 

-Svako od 80.000 članova ponaša se kao u svom biznisu, kao da su otvorili svoje radnje. Od 80.000 članova koliko ja okupljam, neki zarađuju evropske plate – kaže Čelić.

 

ŠTA KAŽU ŽENE

-   Prosto obožavam onlajn trgovinu, nekako mi je draže da sada kupujem, a na netu zaista ima svega, od igle do locomotive- kaže Jasmina Vujinović (Nadalj).

 

- Prodajem proizvode koje sama pravim. Ja sam zadovoljna kao i moji kupci.  Mislim da je budućnost  u online trgovini - priča Marija Banovački (Zemun).

 

Image courtesy of: pixabay.com

Ostatak teksta pročitajte na sajtu: zena.blic.rs


Broj pregleda: 470
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5Ovo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus