Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Ministarstvo prosvete oglasilo DVANAEST HILJADA radnih mesta!

PDF
Štampa
Ministarstvo prosvete oglasilo DVANAEST HILJADA radnih mesta!
Image courtesy of: pixabay.com

 Prema trenutnim procenama, u srpskoj prosveti, verovali ili ne, trenutno postoji 12.000 slobodnih radnih mesta za nastavno i vannastavno osoblje. 

To je odlična vest za sve koji bi u Srbiji voleli da rade u prosveti - bilo da su za to obrazovani, bilo da vole dugačke letnje i zimske odmore.

Na sajtu Ministarstva prosvete naći ćete bazu podataka koju možete da pretražujete, a u kojoj se nalaze apsolutno svi slobodni poslobi za nastavnike i ostalo osoblje u svim gradovima Srbije. 

To ministarstvo je juče objavilo liste slobodnih radnih mesta za nastavno i nenastavno osoblje u osnovnim srednjim školama, a do juče do 17 časova na spisku je bilo 12.289 slobonih radnih mesta.

"Ovakvim objavljivanjem podataka o slobodnim radnim mestima se u svakom trenutku prikazuju ažurne informacije direktno iz škola i objedinjavaju u istu nacionalnu bazu, a objavljivanje podataka o slobodnim radnim mestima postaje u potpunosti otvoreno i proverljivo za sve škole, nastavnike, predstavnike sindikata prosvetnih radnika i širu javnost", saopšteno je iz Ministarstva. 

Sva slobodna radna mesta možete da pogledate na ovom linku: 

http://skole.mpn.gov.rs/slobodnamesta/

 


Broj pregleda: 43804
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 2Ovo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus