Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji


Velike strane firme na ONLINE sajmu zaposljavanja, evo kako do njih

PDF
Štampa
Velike strane firme na ONLINE sajmu zaposljavanja, evo kako do njih
Promo fotografija

 Francuska nedelja

 

Online sajam zapošljavanja

Francusko-srpske privredne komore

 

 

Beograd, 17. oktobar, 2016. – Od 17. do 24. novembra Francusko-srpska privredna komora će ponovo organizovati Online sajam zapošljavanja. Sajam će biti održan na internet adresi www.francuskanedelja.rs, a deo je istoimene manifestacije koju Komora održava već četvrtu godinu zaredom.

 

Na sajmu će učestvovati članice Komore, kao i druga preduzeća i partnerske institucije.

 

Posetioci sajta imaće priliku da posete svaki od štandova zasebno, da pregledaju listu slobodnih radnih mesta, pošalju poruku, kao i da direktno razgovaraju sa predstavnicima ljudskih resursa.

 

Za sada je potvrđeno učešće vodećih francuskih kompanija u Srbiji poput Schneider Electric, Sanofi Aventis, banke Crédit Agricole. Prošle godine, na sajmu je učestvovalo preko 3.500 kandidata, a ove godine se očekuje učešće preko 5.000 akademaca.

 

Na istoj internet platformi od 17. do 24. novembra, Francusko-srpska privredna komora će pokrenuti Digitalnu mapu francuskih proizvoda i usluga koji se mogu pronaći na srpskom tržištu. Građane na ovom veb sajtu očekuju informacije o popustima koje će francuske i srpske kompanije ponuditi povodom Francuske nedelje.

 

 

www.francuskanedelja.rs

 

***

Francusko-srpska privredna komora osnovana je 2005. godine sa ciljem da se okupi francusko-srpska poslovna zajednica i unapredi bilateralna saradnja dve zemlje. Članica je Unije francuskih privrednih komora u inostranstvu., a danas okuplja preko 100 kompanija i preduzeća u Srbiji, među kojima su Alcatel-Lucent, Atos, Lafarge, L’Oreal, Michelin (Tygar Tyres), Schneider Electric, banke Crédit Agricole, Findomestic – BNP Paribas, Société Générale, itd.


Broj pregleda: 3056
Ocenite tekst:
Trenutna ocena: 5Ovo su najčitaniji tekstovi:

blog comments powered by Disqus