Prijava / Registracija

Tražili ste nedavno:
  • posao u srbiji

Uslovi korišćenja

PDF Štampa


 

U daljem tekstu ugovor o uslovima korišćenja.Ugovor o uslovima korištenja je napisan na Srpskom jeziku.

Ugovor je između www.klikdoposla.com portala i posetioca portala odnosno korisnika. 

Pod posetiocima, korisnicima portala podrazumevamo:


1. Kandidate      -fizička lica
2. Poslodavace  -pravna lica.


Sporazum ugovora:

Korišćenjem portala www.klikdoposla.com (u nastavku teksta ugovora skraćeno: klikdoposla) i svih njegovih delova teksta, automatski prihvatate sve trenutne uslove korišćenja portala klikdoposla. 
Ukoliko se ne slažete sa uvodom ovog ugovora odnosno nakon pročitanog ugovora, molimo Vas da više ne koristite portal klikdoposla.

Molimo Vas da pažljivo pročitate sve delove ugovora.

Klikdoposla preduzima sve razumne korake na zaštiti podataka o ličnosti od gubitka, zloupotrebe i neovlašćenog pristupa, otkrivanja, prepravki ili uništenja. Međutim, internet, e-mail, vaše biografije ili drugi elektronski prenos nije uvek u potpunosti bezbedan i bez grešaka, odnosno vaši podaci nisu u potpunosti bezbedni. Vi se slažete da ne smatrate odgovornim sajt klikdoposla u slučaju gubitka vaših informacija odnosno krađe od strane trećih lica i neovlašćenog upada, da na svoju odgovornost upisujete i čuvate vaše podatke na našem sajtu.. U slučaju da vam ovo ne odgovara molimo vas da ne koristite naš sajt odnosno da vaše podatke ne upisujete ili izbrišete.

Pristup portalu klikdoposla i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo kog uzrasta, pola ili rase.
Korisnici portala odnosno posetioci su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja i smatra se da su u svakom trenutku upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja i da ih razumeju u potpunosti. Klikdoposla kao vlasnik portala zadržava pravo izmene ili dopune uslova korišćenja, jednostrano bez prethodnog obaveštenja i nije odgovoran za nastale posledice koje se mogu pojaviti kao posledica promena.

Portal  www.klikdoposla.com (u nastavku teksta ugovora skraćeno: klikdoposla) vrši ulogu pri povezivanju, umrežavanju i oglašavanju poslodavaca (u nastavku teksta ugovora skraćeno: Poslodavci) i kandidata, oglašavanju, odnosno lica koja traže posao (u nastavku teksta ugovora: kandidati). 
Kandidatima se smatraju nezaposlena fizička lica ili fizička lica koja su u radnom odnosu odnosno zaposlena lica koja žele da promene odnosno pronađu novo ili dodatno radno mesto.
Korišćenjem portala klikdoposla bezuslovno se slažete sa svim ispod i iznad navedenim stavkama ovog ugovora.
Ukoliko se ne slažete sa dosadašnjim delom pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdoposla.


Molimo Vas da pažljivo pročitate sve delove ugovora.


Opšti uslovi korištenja se dele u dve kategorije:

1. Usluge za Kandidate   ( fizička lica)
2. Usluge za Poslodavce ( pravna lica)1. Kategorija-kandidati


Klikdoposla sve svoje usluge kandidatima pruža u potpunosti besplatno.

Klikdoposla može da čuva, prikuplja informacije o kandidatima, ali isključivo uz njihovu saglasnost i u cilju lakšeg povezivanja poslodavca i kandidata i na obostrano zadovoljstvo. Kandidati sve podatke upisuju dobrovoljno. Klikdoposla smatra da je dužan da zaštiti vašu privatnost.

Onoga trenutka kada se registrujete kao kandidat koji traži posao, vi se slažete da ste upisali tačne, važeće i potpune informacije o sebi, zatim da ćete ih ažurirati na sajtu ukoliko se one promene. Vi se slažete da se mi možemo osloniti na te podatke kao tačne, važeće i potpune. Vi pristajete da ako su vaši podaci za registraciju neistiniti ili nevažeći, da mi zadržavamo pravo prekida vašeg korišćenja portala klikdoposla.

Kandidat može u bilo kom trenutku izbrisati prikupljene informacije samostalno ili u pismenoj formi ( elektonski putem emaila) upućeno portalu klikdoposla.

Klikdoposla se obavezuje da Vaše lične podatke neće davati, prodavati, iznajmljivati, distribuirati, menjati ili na bilo koji način ustupati trećim licima. Kandidat ima pravo na uvid u svoje informacije u bilo kom trenutku.

Kandidati mogu pretraživati, oglašavati potražnju za poslom i vršiti prijave na oglase za posao.Takođe mogu objavlljivati svoje biografije odnosno profile kandidata i umrežavati se sa kandidatima ili poslodavcima.

Prilikom postavljanja oglasa potražnje za poslom, koje vi samostalno upisujete i postavljate, Vi odobravate da vašem nalogu, vašem oglasu i vašim informacijama koje sami upisujete imaju pristup svi registrovani i neregistrovani korisnici portala klikdoposla.com. Pri tome ste saglasni da portal klikdoposla.com ne smatrate odgovornim za bilo kakvu vrstu moguće nastale štete koja bi mi mogla biti uzrokovana zloupotrebom vaših podataka od strane korisnika, poslodavaca - trećih lica. Vi pristajete da klikdoposla ne smatrate odgovornim za bilo kakvu štetu koja može da bude nanešena zloupotrebom podataka od strane korisnika, posetioca, poslodavaca ili trećih osoba.

Nemojte ostavljati, davati na uvid svoje bankovne račune poslodavcima ili drugim licima ili vršiti plaćanje ka njima. Poslodavci i agencije za zapošljavanje licima koje traže posao ne naplaćuju usluge. Ukoliko to uradite uradili ste na sopstvenu odgovornost i saglasni ste da portal klikdoposla.com ne smatrate odgovornim za bilo kakvu vrstu moguće nastale štete koja bi mi mogla biti uzrokovana zloupotrebom od strane korisnika, poslodavaca a dalje trećih lica.

Više o prevarama na internetu možete pročitati u sledećem linku: http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%9F%D1%80%D0%B5%D0%B2%D0%B0%D1%80%D0%B0

 

Ukoliko se ne slažete sa dosadašnjim delom pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdoposla odnosno da napustite naše stranice.

Prilikom pregleda i konkurisanja na neki od oglasa za posao to činite na vlastitu odgovornost. Samim činom pregleda oglasa i konkurisanjem se slažete da to činite na vlastitu odgovornost i slažete se da klikdoposla ne preuzima odgovornost za eventualnu nastalu posledicu.

Konkurisanje se vrši na više načina, shodno samostalnom izboru oglašivača odnosno poslodavca. Konkurisanje može biti putem konkursne forme klikdoposla portala, slanjem na email adresu oglašivaču, spoljnim linkom koji se nalazi po izboru poslodavca ili kombinovano koristeći neke ili sve načine zajedno. Prilikom konkurisanja na oglase za posao podrazumeva se da je kandidat upućen u oglas, odnosno tekst oglasa, da je dobro razumeo sve uslove navedene od strane poslodavca u oglasu i da je dobro upućen u poslodavca odnosno oglašivača, kao i njegovu proveru poslovanja proverio na sajtu narodne banke Srbije i Apr-a. Klikdoposla ne odgovara za pouzdanost teksta upisanog od strane poslodavca. Klikdoposla portal takođe nije odgovoran za dalji proces prilikom selekcije a kasnije i stupanja u radni odnos odnosno dogovor sa poslodavcem. Kandidat je takođe dužan da proveri pravno postojanje poslodavca odnosno smatra se da je proverio pre konkurisanja. Klikdoposla ne učestvuje u procesu selekcije kandidata 

Klikdoposla ne garantuje da će poslodavac ili njegovo lice ispoštovati sve potrebne procedure nakon poslate prijave, odnosno obaveštenje o ishodu konkursa. Klikdoposla ne učestvuje u selekciji i preselekciji kandidata. Korišćenjem sajta klikdoposla.com vi pristajete da ne smatrate odgovornim klikdoposla.com u selekciji i preselekciji u suprotom nemojte da koristite usluge klikdoposla.com sajta, odnosno molimo vas da napustite naše stranice.

 

Ukoliko se ne slažete sa dosadašnjim delom pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdoposla.

 

 

 

Profili kandidata- biografije

 

U slučaju da pristanete, odnosno napravite vaš profil kod nas na portalu, Vi odobravate da vašem nalogu i vašim informacijama imaju pristup svi registrovani poslodavci portala klikdoposla.com. Pri tome ste saglasni da portal klikdoposla.com ne smatrate odgovornim za bilo kakvu vrstu moguće nastale štete koja bi mi mogla biti uzrokovana zloupotrebom vaših podataka od strane poslodavaca a dalje trećih lica.

Klikdoposla.com ne preuzima odgovornost za ista, bilo da se odnosi na oglase ili članke.
Ukoliko se ne slažete nakon ovog dela pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdoposla.


2. Kategorija-poslodavci

 

Onoga trenutka kada se registrujete kao poslodavac koji traži zaposlenike, radnu snagu, vi se slažete da ste upisali tačne, važeće i potpune informacije o vašem preduzeću, zatim da ćete ih ažurirati na sajtu ukoliko se one promene. Vi se slažete da se mi možemo osloniti na te podatke kao tačne, važeće i potpune. Vi pristajete da ako su vaši podaci za registraciju neistiniti, nepotpuni ili nevažeći, da mi zadržavamo pravo prekida vašeg korišćenja portala klikdoposla, kao i druge mere koje proisteknu kao posledica.

Sve usluge koje nudi portal klikdoposla su definisane cenovnikom.

U slučaju prekida rada sajta nastalim usled različitih faktora klikdoposla se neće smatrati odgovornim prema eventualnim posledicama koje mogu da nastanu.

Poslodavac odnosno oglašivač se slaže da na osnovu ostavljenih kontakt podataka odnosno broja telefona kontakt osobe, klikdoposla odnosno lice u ime klikdoposla ga može kontaktirati u bilo koje doba dana, radnim ili neradnim danima radi dobijanja potrebnih informacija oko rešavanja eventualnog nastalog problema. U slučaju da prethodno opisana pravila poslodavac prekrši klikdoposla zadržava puno pravo zabrane dalje upotrebe portala poslodavcu odnosno oglašivaču.
Podaci se cuvaju, uz suglasnost poslodavaca, na serverima koji se trenutno nalaze u Nemačkoj.

Kandidati i poslodavci se mogu povezivati putem sistema klikdoposla portala, unutar profila kandidata odnosno profila poslodavaca.
Klikdoposla zadržava pravo izmene ili dopune ovih pravila odnosno uslova korišćenja bez prethodne najave i koje mogu da stupe na snagu odmah po objavi.
Ukoliko se ne slažete nakon pročitanog ugovora, molimo Vas da ne koristite portal klikdoposla, odnosno da napustite naše stranice.


Odricanje odgovornosti 

Klikdoposla nije odgovoran za materijalnu, finansijsku, duševnu, ili bilo kakvu drugu vrstu štete koja može nastati kao rezultat korištenja ovog portala.

Za objavljeni sadržaj klikdoposla ne garantuje ispravnost i tačnost informacija koje unose poslodavci i kandidati u svojim oglasima odnosno biografijama, profilima.
Klikdoposla zadržava pravo izmene i uklanjanja sadržaja bilo poslodavca ili kandidata, a podrazumeva se na (biografije i oglase) a prema-shodno proceni ispravnosti unešenih podataka.
Strogo je zabranjeno postavljanje slika i video sadržaja opasnog sadržaja, sadržaja koji podstiče na terorizam, sadržaja za koji ne posedujete  autorska prava bez dozvole autora, postavljanje bilo kakvih vulgarnih ili uvredljivih sadržaja ili bilo kakvih aktivnosti koje su u suprotnosti sa važećim zakonima i moralnim načelima.

Korisnički nalozi poslodavaca.

Poslodavcima se smatraju svi korisnički nalozi koji su isključivo registrovani.
Važno: poslodavci ne mogu biti fizička lica osim u odeđenim slučajevima. 

Poslodavci imaju na raspolaganju više usluga. 
Od koji su: Postavljanje oglasa, pretraživanje profila kandidata odnosno baze biografija. 
Dostupni su im veoma poverljivi, lični podaci o kandidatima: slike, brojevi telefona, bračno stanje, email adrese, i slične veoma privatne informacije.
Najstrožije je zabranjena zloupotreba prikazanih podataka o kandidatima, zatim distribucija ili u bilo kakve svrhe.
Poslodavac se automatski obvezuje da će sve usluge na portalu da koristi u dobroj nameri i jedino i isključivo u svrhu pronalaženja odgovarajućih radnika za svoje potrebe, bez zloupotrebee baze podataka, profila kandidata portala klikdoposla.

Oglasi odnosno objavljivanje oglasa za posao je dostupno isključivo registrovanim poslodavacima.

Fizičkim licima nije omogućeno postavljanje oglasa potražnje radnika osim u slučajevima koji zakon propisuje.
Oglasi za posao služe isključivo kao sredstvo koje pomaže pri pronalaženju  kandidata za radna mesta odnosno kadar.
Upotreba u druge svrhe je najstrožije zabranjena, biće automatski sankcionisana uklanjanjem oglasa i trajnim izbacivanjem poslodavca sa portala.
Oglasi za posao imaju vreme trajanja, koje određuje poslodavac pri objavi oglasa za posao koju moze izmeniti portal klikdoposla prema ličnoj proceni bez obrazloženja. Nakon isteka, oglasi za posao se arhiviraju. Istekli oglas za posao je vidljiv ali je onemogućeno konkurisanje. Dakle oglasi su arhivirani i vidljivi svima.

Klikdoposla zadržava pravo brisanja tekstova  za koje smatra da nisu podobni i bez prethodne najave.

Klikdoposla zadržava pravo odbijanja i brisanja oglasa postavljenih od strane poslodavca ili njegovo prilagođavanje uslovima odnosno uređivačkoj politici portala a prema proceni klikdoposla bez prethodnog upozorenja ili objašnjenja.

 

Klikdoposla zadržava pravo odbijanja i brisanja naloga poslodavaca ili njegovo prilagođavanje uslovima odnosno uređivačkoj politici portala a prema proceni klikdoposla bez prethodnog upozorenja ili objašnjenja.

 

Ukoliko se ne slažete sa ovim delom ugovora odnosno nakon pročitanog dela ovog ugovora, molimo Vas da više ne koristite portal klikdoposla.Korisnički nalozi kandidata:


Kandidati mogu slati zahteve za povezivanjem sa poslodavcima i drugim kandidatima na portalu.
Kandidati mogu objaviti biografiju, svoj profil, koji zatim postaje dostupan svim poslodavcima koji su registrovani na portalu klikdoposla.


Šta to znači?
To znači da pristajete da Vaši lični podaci, poput  slike, adrese, bračnog stanja, brojeva telefona, email adresa postaju dostupni trećim licima odnosno poslodavcima.
Objavljivanje biografije odnosno profila kandidata je u potpunosti besplatno i uvek će biti.
Objavom profila kandidata slažete se da vaši privatni podaci postaju dostupni svim registrovanim poslodavcima ili sa vašom dozvolom i kandidatima. U slučaju da pristanete, odnosno napravite vaš profil kod nas na portalu, Vi odobravate da vašem nalogu i vašim informacijama imaju pristup svi registrovani poslodavci portala klikdoposla.com. Pri tome ste saglasni da portal klikdoposla.com ne smatrate odgovornim za bilo kakvu vrstu moguće nastale štete koja bi mi mogla biti uzrokovana zloupotrebom vaših podataka od strane poslodavaca a dalje trećih lica. U slučaju da niste sigurni ili se ne slažete molimo Vas da ne koristite naše usluge.

 

Naglašavamo da je zabranjeno  korišćenje portala u terorističke svrhe, za iskazivanje verske, rasne, nacionalne mržnje, seksualne diskriminacije ili dr.


VAŽNO:

Pravila preuzimanja  teksta i oglasa

Portal klikdoposla dozvoljava preuzimanje teksta u kategoriji vesti, saveti i karijera na koje on polaže autorska prava.
U tom slučaju je dozvoljeno prenošenje članaka teksta uz obavezno navođenje izvora odnosno linka  ka našoj veb stranici.
Ukoliko smatrate da je došlo do povrede Vaših autorskih prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji biće uklonjeni po eventualnom ustanovljavanju istinitosti sadržaja žalbe.

Portal klikdoposla ne dozvoljava preuzimanje oglasa, odnosno poslova, oglasa na koje on polaže autorska prava, koji se nalaze na sajtu.

Strogo je zabranjeno preuzimanje oglasa, poslova sa sajta klikdoposla.com, neovlašćeno korišćenje sadržaja oglasa smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbiLinkovi na druge web stranice


Portal klikdoposla objavljuje linkove ka drugim stranicama u dobroj nameri i ne odgovara za eventualnu štetu  i tekst na  tim stranicama.

 

Važno:

Svi tekstovi i članci su samo neobavezne informacije. Koristite ih na svoju ličnu odgovornost i rizik. Klikdoposla.com, ni autori članaka ne preuzimaju nikakvu odgovornost za predlog dan u članku. Izražena mišljenja su lična mišljenja autora. U slučaju da se ne slažete sa uslovima korišćenja molimo Vas da ne koristite naš portal, odnosno da napustite naše stranice, u suprotnom, odnosno Vašim pristankom dajete saglasnost da se slažete sa svim delovima ovog ugovora.

Klikdoposla.com ne preuzima odgovornost za ista, bilo da se odnosi na oglase ili članak.

 

Ako imate pitanja ili nedoumica, molimo vas upotrebite kontakt formu na našem portalu i naš tim će brzo odraditi vaš odgovor, profesionalno i efikasno.

 blog comments powered by Disqus