OGLAS

IT OpenDays 2012

Pažnja, IT entuzijasti! Pripremite se za IT OpenDays 2012, koji nas očekuje od 7. do 10. maja u Info room-u Kancelarije za mlade u Beogradu. Ovo nije običan seminar – to je prilika da se najtalentovaniji učenici, buduće zvezde IT sveta, okupe i prošire svoje vidike!

Pod motom "Secure Your digital life", ovaj seminar će biti prava riznica znanja. Zamislite samo: 15 predavanja i tri panel diskusije sa vrhunskim stručnjacima! To je četiri dana prepuna informacija o bezbednosti informacionih sistema, interakciji čoveka i računara, održivom razvoju, zaštiti životne sredine, pa čak i o energetski efikasnim rešenjima.

A to nije sve. Učesnici će imati priliku da se upuste u svet Internet marketinga, online medija, mobilnih tehnologija, i još mnogo toga. Osim toga, predavanja će biti emitovana uživo preko interneta, tako da ništa ne propustite!

Za sve vas željne znanja, seminar organizuju Uprava za Digitalnu agendu, Grad Beograd i Matematička gimnazija. Najbolje od svega? Za 30 odabranih učesnika, učešće je potpuno besplatno!

Ne propustite svoju šansu – prijavite se do 4. maja na www.itopendays.com. Ovo bi mogao biti vaš prvi korak ka velikoj IT karijeri!

Autor: Vesna Živanović

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima