OGLAS

Besplatni kursevi HR, PR i engleskog na JobFair-u

 

Na ovogodišnjem Sajmu poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost!”, edukativni partner Sajma, ITAcademy i Centar za razvoj karijere kompanije LINK group, pokloniće 75 kurseva: HR-a, PR-a i engleskog jezika.

Svi zainteresovani posetioci Sajma koji se registruju u „JobFair CV browser” bazi stiču mogućnost da postanu jedan od dobitnika, a izvlačenje će biti obavljeno nakon završetka događaja.

ITacademy će na posebnom štandu JobFair-a predstaviti programe stručnog usavršavanja, gde će posetioci moći da dobiju više informacija i o besplatnim kursevima koji će biti dodeljivani u okviru nagradne igre.

„JobFair 13 – Kreiraj svoju budućnost” se održava 4. i 5. novembra u zgradi tehničkih fakulteta u Beogradu, Bulevar kralja Aleksandra 73. Ulaz za sve posetioce je besplatan, a registracija u CV bazu je već otvorena na sajtu www.jobfair.rs.

Na Sajmu će se predstaviti oko 40 kompanija koje uspešno posluju u našoj zemlji i zapošljavaju mlade inženjere. Prognozirano je da će Sajam posetiti oko 5.000 mladih ljudi, a značaj ovog projekta prepoznaju i podržavaju svi univerziteti u Srbiji, Kancelarija za mlade Gradske uprave Grada Beograda, Srpska asocijacija menadžera, Fondacija za obrazovanje NJ.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II Karađorđevića, Fondacija Ana i Vlade Divac, Nacionalna služba za zapošljavanje, Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu, i mnoge druge relevantne institucije.

JobFair će predstaviti i bogat edukativni sadržaj u vidu treninga, predavanja, tribina i prezentacija, za koje se možete prijaviti i pogledati detaljan raspored na sajtu www.jobfair.rs.

 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva