OGLAS

Zaradite 200 € mesečno pomoću ovih poslića

Kako prosečna zarada već dugo nije dovoljna ni za podmirivanje osobnih troškova, sve više mladih razmišlja o pronalaženju dodatnog izvora zarade. U letnjim mesecima mladi su spremni da svako znanje i veštinu koje poseduju i unovče, a od raznih poslova mesečno mogu da zarade oko 200 evra.

 
Di-džej
(50 evra za veče)

Ljubitelji muzike koji znaju da koriste opremu za miksovanje za jedno veče mogu da zarade oko 50 evra, ili 10 do 15 odsto od ukupne zarade te večeri u lokalu. Uz jedan nastup nedeljno, za samo mesec dana budžet može da im bude puniji za oko 200 evra.

 

Šetanje kućnih ljubimaca
(do 1.000 dinara dnevno)

Zbog manjka slobodnog vremena i preokupiranosti obavezama vlasnici pasa često nemaju kada da prošetaju svoje ljubimce, pa je sve više onih koji će za 300 dinara po satu to da urade za njih. Oni kojima je potrebno celodnevno čuvanje pasa ovu uslugu moraće da plate znatno više.

 

Prodaja na društvenim mrežama
(do 1.000 dinara dnevno)

Mnogi korisnici društvenih mreža već znaju kako mogu da iskoriste popularnost ovih mreža, pa su grupe u kojima se svašta prodaje sve popularnije. A prodavati se može sve - od stare odeće, obuće, preko starog nameštaja, nakita, knjiga, suvenira, fotografija...

 

Privatni časovi za osnovce
(više od 30.000 dinara mesečno)

Svi koji dobro znaju matematiku, gramatiku ili jezike mogu da zarade džeparac za putovanje tako što će osnovcima držati privatne časove. Prosečna cena dvočasa je od 600 do 800 dinara, a uz pet učenika koji imaju po dva dvočasa nedeljno, predavači mogu da zarade i profesorsku mesečnu platu.

Kreiranje i održavanje sajtova
(100-200 evra mesečno)

Kompanije, preduzetnici i svi ostali kojima je neophodna prezentacija na internetu spremni su da za osnovni sajt, bez zahtevnih aplikacija, izdvoje 100-200 evra. Za održavanje sajtova koje podrazumeva kačenje tekstova i podataka, mesečno može da se zaradi minimum 20-50 evra.

Čuvanje dece
(150-200 dinara po satu)

Iskustvo u radu sa decom, završena neka škola medicinske struke, ili jednostavno dobar odnos sa najmlađima, dovoljan su preduslov za obavljanje ovog posla. Usluge čuvanja dece traže se i nude preko interneta i oglasa, ali postoje i agencije koje zapošljavaju dadilje.

 

Iznajmljivanje sobe, garaže, parking mesta
(100-200 evra mesečno)

Svi koji u stanu ili kući imaju prostoriju viška, ovu praznu sobu mogu da pretvore u zaradu. Takođe, sa sve većim brojem automobila na ulicama i sve manje mesta za parkiranje, na ceni su i iznajmljene garaže i parking mesta.
 
Izvor/ autorska prava: 24.sata.rs

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva