OGLAS

U Hrvatskoj traže spavače sa iskustvom

Među brojnim oglasima za posao na hrvatskom portalu MojPosao ovih se dana nalazi i jedan sasvim neobični oglas kojim se nudi ni manje ni više posao - spavača.

Poslodavac koji je objavio oglas, zagrebačka kompanija K&K promocija, traži dva spavača do 10. oktobra, i to za Perfecta Dreams, maloprodajni lanac specijalizovanih salona koji se bave prodajom dušeka, kreveta i prateće opreme.

U opisu posla u oglasu se navodi da se traže dva kandidata (muška i ženska osoba) koji će obavljati promotivni posao spavača, 'testera' kreveta tog maloprodajnog lanca.

 "Ukoliko voliš spavati i smatraš kako je posao spavanja tvoje idealno zanimanje, prijavi se na konkurs!", navodi se u oglasu. 

Među uslovima koje treba da ispune potencijalni "spavači", osim da vole da spavaju, su još i da imaju Facebook profil, komunikacijske i promotivne veštine, da vole izazove i smatraju se dovoljno hrabrim da se suprotstave konvencionalnom.

Od kandidata se traži i otvoreni um, da promene vide kao nešto pozitivno, da vole neformalno radno okruženje, zabavljaju se ili da se odmaraju na radnom mestu, da su lako prilagodljivi i da imaju iskustva u - spavanju.

Prednost prilikom odabira imaće kandidati koji pošalju najzanimljivije motivaciono pismo, čemu treba priložiti i biografiju, a da nije samo bitno spavanje navodi se i da je potrebno napredno znanje engleskog jezika.

Posao se nudi, kako kažu, na određeno vrijeme, prenosi klix.ba oglsa sa sajta MojPosao.net

Izvor: mondo.me

Photo - Image courtesy of: imagerymajestic /FreeDigitalPhotos.net 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva