OGLAS

Kako do kredita ako ste nezaposleni

 

Usled loše ekonomske situacije i dugova po računima koji se gomilaju, ili Vam je pak potrebno još novca, da bi ste platili školovanje ili završili započete radove, mnogi građani traže spas u kreditima.

 

Prvi kriterijum koji morate da ispunite da bi ste se uopšte i mogli ponadati realizaciji kredita je da ste u stalnom radnom odnosu. Banke su jako rigorozne i u slučaju da nista stalno zaposleni ili da imate kašnjenje prema banci neće Vam realizovati kredit.

 

Šta ako Vam je kredit preko potreban, a Vi niste ispunili ova dva najbitnija uslova?

 

Zahtev za kredit umesto Vas, može da podnese neko u vašoj porodici ko je u stalnom radnom odnosu i nema docnje. Ako Vam je partner već prezadužen po osnovu kredita opet ste pred zidom.

 

Nezaposleni koji imaju sredstva koja mogu da oroče, mogu da podnesu zahtev za „ kredit 100% depozita“ u nekim od banaka.

Ukoliko u porodici imate mlađeg penzionera možete zatražiti kredit za penzionere. Penzioneri imaju mogućnost dobijanja kredita po povoljnijim uslovima ali i kod njih postoje uslovi koji se moraju ispuniti da bi banke odobrile kredit.

 

Penzioneri koji podnose zahtev za kredit moraju biti svesni da su kod njih najbitbnije:

 - godine starosti i

- mesečni iznos penzije koji primaju na račun.

 

Poslednja rata optlate kredita mora biti do navršenih 68/70 godina života. U nekim bankama uz uzimanja osiguranja života korisnika kredita, poslednja rata se može otplatiti do navršenih 75 godina starosti.

Izvor: kamatica.com

Foto - Image courtesy of: Stuart Miles /FreeDigitalPhotos.net 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima