OGLAS

Kako da istaknete svoj LinkedIn profil?

 

Ako tražite posao, verovatno već znate da je obavezno imati kvalitetan CV i dobro napisano motivaciono pismo, a od velike pomoći mogao bi da vam bude i LinkedIn profil. Evo kako na najbolji način možete da ga istaknete...

Promenite privatna podešavanja

 

Ako planirate da napustite sadašnju poziciju, sve promene vezane za profila podstaći će sumnjičavost vašeg sadašnjeg poslodavca ili kolega. Menjanjem podešavanja u okviru “Privacy Control” odeljka možete odrediti ko će imati uvid u vaše aktivnosti.

 

Poboljšajte svoj nalog

 

Pre nego što pristupite izmeni svog profila, zapitajte se šta želite da dobijete od sledeće pozicije. Pažljivo razmislite o tome u kakvoj biste okolini želeli da radite. Imajte u vidu da bi neko vaše skorije iskustvo trebalo da bude ključno za novog poslodavca.

 

Promenite fotografiju

 

Ako angažujete profesionalnog fotografa, vaš profil će izgledati ozbiljnije i profesionalnije, ali bi i obična crno-bela fotografija mogla da omogući da se istaknete. Postarajte se svakako da vaša fotografija bude skorijeg datuma i da je lako prepoznati vas na njoj.

 

Držite se profesionalnog tona

 

Mučite muku sa time kako najbolje da opišete sebe? Najbitnije je da vaš profil sadrži profesionalan ton, i da istaknete da se sa vama lako može stupiti u kontakt. Ukoliko je potrebno, izmenite sturkturu profila u potpunosti. Ako ipak ne budete umeli to da uradite sami, zatražite profesionalnu pomoć.

 

Fokusirajte se na preporuke

 

Dobro napisane preporuke i dalje su najbolji način da poboljšate reputaciju. Proverite svoju listu kontakata i postarajte se da su skori i bitni. Preporuke od visoke važnosti su i dalje jedan od najboljih načina da poboljšate svoj LinkedIn profil.

Izvor: b92.net/superzena

Image courtesy of: pong /FreeDigitalPhotos.net 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva