OGLAS

Poboljšajte svoj LinkedIn profil

Linkedin  sasvim sigurno postaje “mreža svih mreža“ za zapošljavanje, odnosno odabir kandidata, kako u svetu tako i kod nas. Naš portal s puno pažnje prati dešavanja na globalnom  i našem  nivou, te smo shodno tome uveli konkurisanje za posao preko linkedin naloga.

Dovoljno je da poslodavac i kandidat imaju nalog na linkedin-u i konkurisanje je omogućeno.

U ovom članku pokušaćemo da vam pomognemo kako da sredite vaš linkedin profil odnosno da ga prilagodite.

Pun profil

Korisna stvar na linkedinu je skala koja  podseća na popunjenost profila. Ovo je jako bitno jer ukoliko vam je profil slabo popunjen ili delimično, poslodavac vas neće posmatrati ozbiljno. Dakle,  odmah klik na Profile Tab i sredite vaše informacije. U profile tabu stalno možete da vršite izmene. Potrudite se da upišete vaše trenutno zaposlenje, poziciju, obrazovanje, osposobljenost kao i kurseve koje ste završili. Popunjen profil pokazuje vašu profesionalnost, vase znanje i veštine koje možete da ponudite potencijalnom poslodavcu ili čak ponudu za vaš lični biznis.

Slika

Koristite profesionalnu sliku, nikako ne koristite sliku iz kafića. Facebook sliku ostavite za facebook. Ovde stavite sliku tako da poslodavac moze da vidi profesionalca u vama, osobu u koju može da ima poverenja.

Preporuke

Kao i  u  stvarnom životu, poslodavci i online žele da vide vas poslovni kredibilitet. Za ovo vam je potrebno vreme da popunite, dok pronađete ljude i dok oni izaberu prave reči za preporuku.

Linkovi

Nemojte linkovati u okviru svog profila facebook ili twitter nalog. Linkujete ukoliko imate blog. Dakle blog će reći dosta o vama i pokusajte da se predstavite na taj način.

Ključne reči

Jedna bitna stvar koju sigurno ne znate, a koju ćemo vam sada otkriti i koja će sigurno da vam znači je da je linkedin visoko pozicioniran u pretragama, kako Google tako i Bing pretraživaču. Dakle, ključne reči koje dolaze sa dobrom popunjenošću profila Vas mogu izdvojiti u pretragama od strane poslodavca za vašu profesiju.To Vam daje dodatni motiv da upisete i izaberete prave reči prilikom upisa, popunjavanja vašeg profila

Budite aktivni

Budite aktivni, učestvujte u diskusijama u kojima biste mogli pokazati svoj kvalitet. Bilo da tražite posao Niš ili posao Kragujevac redovno posećujte njihov sajt. . Naša klikdoposla stranica na LinkedIn profilu može da vam pomogne u tome 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima