OGLAS

Kako da zavolite vaš posao

 

Svetska finansijska kriza nije zaobišla našu zemlju i vi ste uspeli da sačuvate vaše radno mesto. Dali biste otkaz jer vam je muka više od svega međutim, plašite se  jer situacija i dalje nije stabilna. Kako pronaći rešenje? Stručnjaci u svetu kažu da je jedini izlaz iz situacije je da zavolite svoj posao.

Evo par saveta

Promena opisa radnog mesta

Pričajte sa vašim nadređenim u cilju da vam promeni opis vašeg zanimanja.
Razgovor trebate da vodite u smeru da vas nadređeni razume kako ćete biti motivisaniji i pružiti još veći maksimum ukoliko vam promeni opis radnog mesta. Vaš nadređeni bi to trebao da shvati jer i on zna da vam kad tad mora dati nešto kako biste bili motivisaniji i produktivniji.

Radite sa kolegama

Ponudite pomoć svojim kolegama na poslu u cilju ostvarenja dobrih poslovnih rezultata i međuljudskih odnosa. Vaše kolege će tako videti u vama osobu koja želi da  im pomogne što će proizvesti dobru radnu atmosferu. Vas će to motivisati i Vi ćete dati dobre poslovne rezultate.
Više o tome pročitajte u tekstu koji smo ranije pisali “Kolege s posla

Pokušajte da promenite odsek

Pokušajte da se prebacite u nov odsek, odeljenje u okviru vaše firme. Popričajte sa šefom o tome, ali pre razgovora analizirajte taj odsek, odnosno šta bi taj odsek dobio vašim prelaskom.

Razmišljajte pozitivno

Pokušajte da ne razmisljate o svom radnom danu kao o listi obaveza već se potrudite u suprotno, zatim se potrudite  da te svoje obaveze rasporedite po želji.
Van posla pokušajte da se okružite ljudima koje volite, hranite se zdravo i spavajte dovoljno.
Svi ovi postupci van posla dovešće vas do jednog opšte popravljivog stanja koje će vas naterati da pružite maksimum.

Sredite poslovni prostor

Za kraj možda i najvažnija stvar koja se odnosi na vaš poslovni prostor. Krenite da sređujete stvari oko sebe. Počnite sa vašim radnim stolom. Oslobodite se sitnica koje vam ne trebaju, dovedite sve u red. Ne zaboravite da sredite vaš računar upravo sa istim postupkom. Upravo ovakve male stvari će učiniti da se bolje osećate na poslu i od vas će napraviti motivisaniju osobu koja će pružiti bolje rezultate.

Na kraju, pratite oglase za posao na našem portalu za zapošljavanje

image courtesy of: by stockimages / FreeDigitalPhotos.net

Google

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva