OGLAS

Kako završiti intervju za posao: Tehnike i saveti

Kako pravilno završiti razgovor za posao

Završetak intervjua za posao je skoro jednako bitan kao i njegov početak. Većina ljudi ne shvata koliko je ključno pravilno završiti intervju. Ako napravite grešku u ovom delu, možete narušiti odnos s poslodavcem, što često znači i kraj šansi za posao.

Važnost zahvalnosti na kraju intervjua

Čak i ako intervju nije prošao kako ste očekivali, pokažite da ste zahvalni na prilici i vremenu koje vam je poslodavac dao. Ne zaboravite ni da se zahvalite sekretarici - njeno mišljenje može biti važnije nego što mislite.

Iniciranje daljeg kontakta i predstavljanje preporuka

Ukoliko osetite da postoji interesovanje poslodavca, predložite da mu se javite kasnije za informaciju o odluci. Ne zadovoljavajte se odgovorom "Javićemo vam se". Pitajte kada je pravo vreme da ih kontaktirate, istaknite da razmatrate i druge opcije, i da vam je bitno da znate na čemu ste. Ako imate preporuke a niste ih već pokazali, sada je trenutak.

Završetak intervjua bez nepotrebnog zadržavanja

Nakon završetka intervjua, ne zadržavajte se u nepotrebnom razgovoru. To može ostaviti utisak da nemate druge obaveze ili planove. I naravno pogledajte na našem portalu stranicu oglasi za posao
 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • [email protected]
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2024 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima