OGLAS

Hit u svetu rad od kuće

 

 


Ako svoj kućni prostor organizujemo lepo i pomno, svoje ćemo obaveze obavljati brže i kvalitetnije.

U svom prostoru kod kuće, svoje poslovne obveze možete prilagoditi vlastitim navikama, što vam daje veću slobodu, pa i prilagodljivost.

 

Pravljenje kućne kancelarije ne iziskuje veći trošak, a celo uređenje može biti gotovo za dan ili dva te itekako zabavno.

Danas je sve teže naći moderne ljude koji svoj posao nakon završetka radnog vremena ne nose kući.

Upravo zbog sve veće fleksibilnosti radnog vremena, sve je više onih koji deo posla obavljaju kod kuće.

Vrlo često takav je rad koristan, produktivan i ugodan jer kada čovek radi kod kuće, u okruženju koje mu odgovara, radi bolje i brže.

 

Prvi korak – odabrati pravo mesto


Vrlo je važno odabrati mesto koje će nas opuštati, imati dosta svetla i mesta za korisne predmete poput štampača, telefona, faxa, adsl priključka, rokovnika i nužnog kancelarijskog  pribora.

Najvažnije od svega je smestiti se u onom delu stana ili kuće, koji će nam omogućiti kreativnost i nesmetan rad. Odnosno, ako ste osoba koja voli društvo i buku, postaviti radni stol blizu boravka ili kuhinje.

 

Opremanje kućne kancelarije


Kada ste odabrali mesto, obratite pažnju  na detalje. Sto na kojem će vam sve biti brzo dostupno ili veliki masivni sto na kojem ćete imati brdo papira i stvari potrebnih za rad. Anatomski sto i zaštita za oči od monitora svakako su neizostavni, dok su police za knjige i fascikle, dodatne fijoke i veliki monitor dobrodošli većini.

 

Ljubiteljima pravog opuštenog stila, mogla bi se umesto anatomskog stola svideti pilates lopta, koja itekako pomaže u pravilnom sedenju, a u kratkim pauzama omogućuje bezbrižno skakutanje.


photo Marc - who just moved / Flickr

Autor i izvor

 

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

  • kontakt@klikdoposla.com
  •  
  • Radno vreme:
  •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva