OGLAS

Uredite radni sto

  1. Fajlirajte odmah. Nemoguće je ponoviti dovoljan broj puta ovaj savet: 
  2. Ne nagomilavajte fajlove/dokumenta/fascikle/dosijea/akta! 
  3. Jasno je da je teško držati korak i razvrstavati sve kako stiže povrh sveg redovnog posla, ali kako bi vam radni sto bio uredan i sve na njemu pregledno, imperativ je ne dozvoliti gomilanje papira u nedogled.
  4. Koristite gornje površine komoda i ormarića, pregrade, fijoke. Ovi delovi nameštaja mogu se naći u skoro svakoj kancelariji. 
  5. Čak i ako radite u boksu, sigurno postoji neka komoda ili ormarić na koji biste mogli da odlažete stvari poput registratora ili kataloga; 
  6. sve je bolje od toga da ih nagomilavate na stolu.
  7. Iskoristite police. Police su još jedno dobro mesto za odlaganje stvari koje bi vam u suprotnom zauzimale mesto na stolu i stvarale nered. Polica, a ne radni sto, pravo je mesto za imenike, magazine ili video-materijal.
  8. Napravite posebno mesto za odlaganje poruka. Možda bi korpa, napravljena da se kači na zid ili IN/OUT tray, mogli da vam bude od pomoći za privremeno odlaganje memoranduma, beležaka ili drugih malih formata; svega onog što se lako zagubi, a što pregledate onda kad imate vremena.
  9. Ne budite suviše lični. Nastojte da odolite potrebi da na radnom stolu držite puno stvari lične prirode, kao što su fotografije, figurice, amajlije. Svakako, ništa od toga nije loše samo po sebi, samo nemojte da preterujete, tako da ne ostane mesta za ono što tu treba da bude.


Preuzeto iz "MANAGEMENT News and Views" - mesečni e-zine Skills Trening Centra

Ostale vesti

OGLAS

Već 11 godina naše usluge koriste hiljade zadovoljnih poslodavaca.

KLIKDOPOSLA

KONTAKT

 • kontakt@klikdoposla.com
 •  
 • Radno vreme:
 •    Ponedeljak-Petak:09:00-21:00

Klikdoposla © Copyright 2023 All Rights Reserved

Uslovi korišćenja

Poslovi po gradovima

Poslovi arhiva